Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Doesburg - Gastouder Petra

Gastouder Petra

Profiel geplaatst op 29 augustus 2021
4Kids Relatienummer 2093080

Uw liefste bezit op de juiste plek

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Nee
 • Ervaring: 6-10 jaar
 • Opvangtarief: € 5,75
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   Werkt met KIKI

Uw liefste bezit op de juiste plek

Bent u op zoek, in Doesburg, wijk Beinum 1, naar een prettige, betrouwbare, huiselijke sfeer voor uw kind? Zoek niet verder, misschien ben ik dan wel DE gastouder die u zoekt. Ik ben een professioneel peuterleidster in het bezit van een kinder E.H.B.O. diploma en bied opvang aan de doelgroep 0 tot 4 jaar.

In Arnhem heb ik met veel plezier op verschillende peuterspeelzalen en als gastouder gewerkt. Dit zet ik nu voort in het mooie Doesburg. Ik vind het leuk om op een spelenderwijze uw liefste bezit structuur te bieden en o.a. sociale - motorische vaardigheden bij te brengen. Mijn mening is dat een goede basis al het halve werk is.

Mijn activiteiten kunnen o.a. bestaan uit : puzzelen, bouwen, voorlezen, verkleden, knutselen, tekenen, kleien, spelletjes (Memory, Lotto, Domino) liedjes bekijken/raden/meezingen en vooral vrij spel/spellenrol.

Met mooi weer gaan we buiten picnknicken en lekker spelen in de speeltuin. Daar zijn ook vaak buurt kinderen. Goed voor de sociale ontwikkeling met buurtkinderen. Met slecht weer maken we het binnen gezellig. Ik speel in op de behoefte van het kind. 

Als mijn profiel u aanspreekt, dan hoor ik graag van u.

Algemeen
 • Naam: Petra
 • Leeftijd: 56 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Doesburg
 • Wijk: Beinum 1
Afgeronde opleidingen
 • Pedagogisch Werk 3 kinderopvang
Afgeronde cursussen
 • Kinder E.H.B.O

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 9,8 (4 recensies)

Leuke enthousiaste gastouder
door Soraya Wolsheumer op 16 mei 2020

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Petra is een leuke enthousiaste gastouder. Als ouder breng ik mijn dochter met een gerust hart elke week weer daarheen. Van lekker buiten wandelen tot gezellig binnen spelen tot zelfs picknicken in de tuin, mijn dochter heeft het er vaak naar haar zin! Lekker zingen en dansen gebeurt ook dikwijls! Ook leert ze kinderen dat er normen en waarden zijn en dat er regels zijn!
Ook de omgeving waar zij woont is rustig en veilig. Mooi park om de hoek met diverse speeltuinen in de omgeving!

Profesioneel en betrokken
door Sinan Yuksel op 2 jun 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Petra is gastouder van onze tweeling vanaf dat ze 5 maanden oud waren. Ik heb Petra leren kennen als een professionele en betrokken gastouder, ze weet hoe ze verschillende situaties moet aanpakken en denkt met je mee. De jongens zijn bijna 3 en gaan nog altijd met veel plezier naar haar toe. Als het weer het toelaat gaan ze buiten spelen en picknicken in een van de verschillende speeltuinen in de buurt. Ze is creatief en weet iedere keer weer leuke activiteiten te bedenken. Kortom een professionele en betrokken gastouder.

De Toverbal is top!
door Marjolijn van Veluw op 31 mei 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Petra is een ontzettend lieve en betrokken gastouder. Ze is zeer flexibel en staat altijd voor ons klaar. Mijn jongste dochter heeft wat bijzondere zorg nodig gehad en dit was heel goed te bespreken met Petra. De kindjes zijn dol op haar. Ze biedt activiteiten aan voor alle leeftijden, ze zorgt dat ze uitgedaagd blijven en is lekker veel met ze buiten. Als je een gastouder zoekt die maatwerk kan leveren en een plek kan bieden die voor de kinderen erg vertrouwt voelt is Petra je gastouder!

Warme couche
door Heiko de Kort op 15 mrt 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 4 sterren

Petra is een geweldig lieve, kundige, hartelijke gastouder die ook nog eens een 100% vakvrouw is. Door haar karaktereigenscheppen te combineren met haar kennis en kunde op het gebied van kinderen maakt zij het verschil. Als er iemand is die ik mijn kinderen net zo toevertrouw als mijzelf, dan is zij dat.

  Terug naar zoekresultaten