Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Deventer - Seizoensboom

Seizoensboom

Profiel geplaatst op 24 november 2019
4Kids Relatienummer 2185596

Persoonlijke aandacht in een rustige omgeving

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Nee
 • Ervaring: Meer dan 10 jaar
 • Opvangtarief: € 5,75
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   kleine groepjes
 •   3 talen: Ned., Engels, Spaans
 •   flexibiliteit in overleg

Persoonlijke aandacht in een rustige omgeving

Hallo, mijn naam is Heliana en ik woon in Deventer in de wijk de vijfhoek met mijn zoon van 4 jaar. Ik spreek Nederlands, Engels en Spaans. Spaans is mijn moedertaal, want ik kom uit Argentinië. Ik woon in Nederland sinds 2015. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met werken met kinderen, waarvan 8 als peuterleidster. Ik heb een pedagogiek diploma (gelijkwaardig HBO) en ben gecertificeerd gastouder. Daarnaast heb ik een opleiding in Waldorf Pedagogiek gevolgd en ook ervaring in het werken met kinderen met speciale behoeftes. Sinds januari 2018 werk ik als gastouder voor 4Kids.

 

In mijn huis vind je een rustige, gezellige plaats voor je kind, met o.a. veel natuurlijk speelgoed, ongestructureerde materialen en handgemaakte poppen. Soms bakken we gezonde broodjes of koekjes. Ik vind het belangrijk dat kinderen buiten spelen, dat kan in onze omheinde tuin met zandbak en moestuin, of we wandelen naar een van de speeltuinen in de buurt of naar de eendjes. Bij mij hebben de kinderen de kans om vrij te spelen in een warme, rustige omgeving. Ik geef vastigheid aan de kinderen door het dagritme. Ik stel activiteiten voor die passen bij de leeftijd van de kinderen. Deze zijn in overeenstemming met het jaarritme en de seizoenen, bijvoorbeeld tuinieren en werken in de moestuin in de lente, etc.

 

Op www.seizoensboom.nl vind je nog meer informatie.

 

Flexibiliteit is mogelijk in overleg.

Algemeen
 • Naam: Heliana
 • Leeftijd: 35 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Deventer
 • Wijk: De Vijfhoek
Afgeronde opleidingen
 • Peuterleidster in ArgentiniĆ«
 • HBO pedagogiek

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 9,6 (3 recensies)

Een van het hard gastouder
door Aske op 8 feb 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 4 sterren
Locatie 4 sterren

Heliana, is iemand die zich volledig overgeeft aan de kinderen. Ze werkt vanuit de antroposofische gedachten gang. En werkt meer vanuit het hard dan vanuit het hoofd. Iets waar wij Europeanen nog veel van kunnen leren. Ze weet heel goed met de kinderen te communiceren en te zorgen voor een duidelijk ritme in de dag zonder dat het 100% vast zit aan tijden. Ze maakt met ieder kind afzonderlijk contact om zo het kind het best te begrijpen en te kunnen beleiden in zijn of haar ontwikkeling.
Kortom ze heeft een goede go with the flow mentaliteit met een duidelijke natuurlijke vorm van discipline. Een gastouder die bijna niet te vinden is en al helemaal niet te vervangen.

Tweede thuis
door Ward en Marieke op 22 nov 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Wij zijn erg, erg blij met Heliana als gastouder. Allereerst is ze warm en lief voor onze kinderen. Ze gaan met veel plezier naar haar toe. Heliana kijkt naar de leeftijdsfase waarin ze zitten, en biedt ze verschillende spelmogelijkheden aan. Ze gebruikt natuurlijke materialen en heeft een fijne tuin waarin ze elke dag naar buiten gaan. Ze knutselen, tekenen, zingen en maken huisjes. Aan het eind van de dag krijgen we twee vrolijke en voldane kindjes terug! Gelukkig is ze erg flexibel in uren, dat hebben wij ook nodig en dat heeft ons dus ook vaak geholpen met organiseren!

De overschakeling van thuis zijn met je kindje tijdens je verlof, naar weer moeten werk kan echt even taai zijn. Doordat Heliana onze gastouder is hebben we dit nooit als moeilijk ervaren, omdat ze een tweede thuis creƫert voor onze kinderen. En dat betekent echt heel veel voor ons!

Warme, veilige, gezellige bijzondere gastouder
door Kathelijne van Beek op 25 okt 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Heliana is echt een super gastouder. Ik laat mijn dochter van 1 1/5 met een heel fijn gevoel bij Heliana achter. Romijn is dol op haar en heeft het heel erg naar haar zin. Heliana is een hele lieve, leuke en gezellig gastouder die de kindjes ziet voor wie ze zijn. ze heeft kleine groepjes kinderen van maximaal 4 en dat zorgt voor veel aandacht voor de kindjes zo is het echt net als thuis. Ik kan haar aan iedereen aanraden.

  Terug naar zoekresultaten