Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Den Haag - Gastouderopvang Zoete Verblijf

Gastouderopvang Zoete Verblijf

Profiel geplaatst op 18 maart 2021
4Kids Relatienummer 2030574

Ervarende Gastouder

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Nee
 • Ervaring: 6-10 jaar
 • Opvangtarief: € 6,00
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   Werkt met kindvolgsysteem

Ervarende Gastouder

Beste ouder(s)/verzorger(s) Even voorstellen! Ik ben Mybolange Jak, getrouwd en moeder van een dochter. Ik heb ruim 18 jaar in een kinderopvang gewerkt, sinds september 2009 begonnen als fulltime met, Gastouderopvang Zoete Verblijf. Vijf dagen in de week gezellig bezig zijn met de kindjes. We wonen in een eengezinshuis in een rustige straat, van mijn woning is het openbaar vervoer, speeltuinen, parken, bossen en kinderboerderij op minuten loopafstand makkelijk te bereiken. Ik beschik over voldoende speel- en slaapruimte, met veelzijdige speel- en ontwikkelingsmaterialen. Ik heb ook een tuin een glijbaan en andere speelmaterialen. Ik ben geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP), en werk samen met erkende gastouderbureaus, waardoor u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Ik ben in bezit van een geldige V.O.G, en de volgende diploma’s en/of certificaten: Pedagogisch werker Seksualiteit & Intimiteit Signaleren kindermishandeling Kinder EHBO Het is een groot plezier en voldoening voor mijn, uit het feit dat ik een positieve bijdrage kan leveren voor ontwikkeling van uw kind. De kinderen krijgen persoonlijke aandacht, er wordt aandacht besteed aan gezond eten, rust en regelmaat. Ik vind het fijn om de kinderen op spelenderwijs vaardigheden aan te leren, ik werk met de ''VVE programma KIKI kansen in kinderen'', door middel van deze creatieve thema's, activiteiten en uitstapjes wordt op een speelse manier het samenspelen, zelfredzaamheid, en motoriek ontwikkelingen gestimuleerd. Het is heerlijk om met de kinderen binnen of buitenhuis bezig te zijn. We doen activiteiten zoals; naar kinderboerderij, naar de speeltuin, tekenen, puzzelen, kleuren, plakken, verven, kleien, lezen, dansen, liedjes zingen, bouwen, verkleden, en zelfgemaakte koekjes en/of pizza bakken........ Voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek, kunt u gerust contact opnemen via, telefoonnummer 06 2522 9557 of mailen naar zoeteverblijf@hotmail.com. Ik hoop tot snel! Groetjes Mybolange (Mybo) Jak Gastouderopvang Zoete Verblijf.

Algemeen
 • Naam: Mybolange
 • Leeftijd: 54 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Den Haag
 • Wijk: Laakkwartier/Spoorwijk

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 10,0 (1 recensie)

Gezellige, lieve en leerzame gastouder
door Sjoerd, Kelly en Quinten Bosman op 9 jun 2020

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Mijn zoontje Quinten is vanaf dat hij ongeveer 4 maanden oud was met heel veel plezier bij Mybo geweest. Zij doet vaak hele leuke dingen met de kindjes passend bij hun leeftijd. Ook de communicatie tussen ons en Mybo is heel erg fijn.

De speeltuin, het park en de kinderboerderij zijn slechts enkele uitjes die zij met de kindjes onderneemt. Daarnaast boekjes voorlezen, spelletjes doen, knutselen, liedjes zingen en gewoon lekker knuffelen. Mybo gaat ook met de kinderen bakken; pizza, kruidnoten en koekjes. Met kerst en pasen viert zij dat altijd met een lekkere en uitgebreide lunch voor de kinderen en zomers met heel warm weer mogen de kinderen lekker in een badje.

Zij werkt met de thema's van Kiki om de kinderen ook van alles te leren: kleuren, vormen, cijfers, dagen, abc en nog heel veel meer.

Quinten kan vaak niet wachten om weer naar Mybo te gaan en gezellig met haar en de andere kinderen te mogen spelen. Hij zal het dus ook heel jammer vinden dat hij niet meer naar Mybo gaat wanneer hij in September naar de kleuterschool gaat.

  Terug naar zoekresultaten