Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder De Meern - gastouder Nour

gastouder Nour

Profiel geplaatst op 31 januari 2020
4Kids Relatienummer 2103535

Gediplomeerde, ruim 12 jaar ervaren gastouder.

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: Meer dan 10 jaar
 • Opvangtarief: € 5,75
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd

Gediplomeerde, ruim 12 jaar ervaren gastouder.

Ik ben Fadma, lief, zorgzaam en betrouwbaar. ik ben gediplomeerd en ruim 12 jaar ervaren gastouder. Hiervoor heb ik ook jaren lang met kinderen gewerkt namelijk op een basisschool als onderwijsassistente.

Samen met de kinderen doen we leuke activiteiten zoals, knutselen, samen boekje lezen, buitenspelen, naar de kinderboerderij  etc. 

Ik beschik over kinder EHBO diploma en sta ingeschreven bij het landelijk register van de gemeente waardoor u recht heeft op teruggave van de belastingdienst. Verder ben ik ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Algemeen
 • Naam: Fadma
 • Leeftijd: 50 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: De Meern
 • Wijk: Balije

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 10,0 (2 recensies)

Fadma
door Radhna Ramasray op 6 jun 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Ik heb 2 kinderen en beide gaan naar Fadma. Mij eerste kind gaat sinds ze een jaar was en mijn tweede gaat sinds zijn geboorte. Dus al ruim 5 jaar. Ik heb ontzettend getroffen met haar als gastouder.

Mijn voorkeur voor de opvang gaat naar: goede en nette persoon, hygiƫnische omgeving, een persoon die aandacht en liefde heeft voor een kind. Dit heeft Fadma zeer zeker. Ook een van de redenen dat ik nog steeds haar als gastouder heb.

Mijn kinderen voelen zich thuis bij haar, met alle plezier gaan ze naar haar toe. Dit jaar in en jaar uit. Echt een super gastouder. Ik had niet anders gewild.

Hiervoor heb ik een aantal gastouders gehad, maar daar was ik zeker heel snel klaar mee.

Mijn zoontje wordt volgend jaar in april 4 jr. ik hoop echt dat hij ook zijn BSO daar kan doen, maar daar ben ik een beetje bang voor, want dan worden t teveel kindjes voor de BSO.

Welkom in een warm huis
door Petra en Shannon Coade op 16 mei 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Onze dochter is bij haar vanaf 5 maanden oud. Meteen was er een klik tussen hen en dat geeft je als ouder een fijn gevoel als je je kind voor het eerst moet achterlaten. We gebruiken een schriftje om drink- en slaaptijden bij te houden. Erg prettig als je een drukke dag hebt gehad op je werk. En bij binnenkomst zie ik altijd een lachend kind, moe maar voldaan na een leuke dag vol spelletjes, boekjes lezen en spelen. Ons kind wordt in dezelfde activiteiten meegenomen als de andere kinderen, wat benadrukt dat ieder kind gelijk wordt behandeld. Interactie tussen de kinderen wordt 'moederlijk' begeleid door haar en dit geeft vertrouwen als ouder van het jongste kind. We zijn heel blij met haar als gastouder.

  Terug naar zoekresultaten