Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Amsterdam - Gastouderopvang Tamara

Gastouderopvang Tamara

Profiel geplaatst op 3 augustus 2020
4Kids Relatienummer 2188595

Liefdevolle gastouder in Amsterdam-Zuid

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: Minder dan 1 jaar
 • Opvangtarief: € 7,00
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   EHBO voor kinderen certificaat
 •   Werkt met kindvolgsysteem
 •   Ik werk met KiKi

Liefdevolle gastouder in Amsterdam-Zuid

Goedendag lieve ouders!

Mijn naam is Tamara en ik ben 30 jaar. Ik woon samen met mijn verloofde Jelle, onze zonen Benjamin (5) en Beau (0) en 3 katten in Amsterdam. Ik heb nu een aantal jaren mijn diploma helpende zorg en welzijn 2 op zak en sindsdien ook werkzaam als gastouder aan huis.

Waarom gastouder? Heel cliché antwoord, maar ik haal alle liefde en voldoening uit mijn oppaswerk en de opvoeding van mijn zonen. Ik heb nu 6 jaar fulltime ervaring in oppassen.

Gastouder Tamara is een kleinschalige opvang met maximaal 5 kinderen (inclusief eigen kinderen), aan huis, professioneel en verbonden met gastouderbureau 4kids. Ik bied flexibele opvang aan van dinsdag en donderdag t/m zaterdag. 
Het is mijn doel om van gastouderopvang Tamara een tweede thuis te maken. Waar de veiligheid en geborgenheid centraal staat, waar de kinderen zich kunnen ontwikkelen en ik de opvoeding deel met de ouders. Om de kinderen (nog) meer te ondersteunen in hun ontwikkeling, werk ik met KiKi (kansen in kinderen). Meer informatie over KiKi kunt u vinden op deze website: https://www.kiki-s.nl/kansen-in-kinderen/

Wij gaan graag naar buiten. De keuze is ruim! Zo gaan we graag naar de speeltuin, kinderboerderij, Artis en het Amsterdamse bos (geitenboerderij en pierenbadje). Wij hebben ook een tuin waar de kinderen kunnen spelen met de watertafel, in een opblaasbaar zwembadje of op de trampoline.  Binnenshuis is het aanbod ook ruim. Het liefst werk ik met houten speelgoed om de fantasie te prikkelen. Daarnaast zijn knutselen, puzzelen, boekjes (voor)lezen en zingen activiteiten die ik graag doe.

Ik vervoer de kinderen met een elektrische bakfiets. Ook heb ik een buggy, bolderkar, draagdoek en ergonomische draagzak (Tula) in bezit.

Met een dagschema probeer ik vaste eetmomenten te creëren. Ik heb ervaring met de Rapley methode, (lang) borstvoeding geven en flesvoeding. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten. Avondmaaltijden, groente en fruithapjes maak ik zelf. 

De basisdoelen van gastouder Tamara zijn;

- Zorgen voor een tweede thuis
- Kinderen de kans geven om te ontwikkelen
- Sociale kwaliteiten ontwikkelen
- Regels voorleven en uitleggen 

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen ;)

Groetjes,
Tamara

Algemeen
 • Naam: Tamara
 • Leeftijd: 31 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Wijk: Amsterdam-Zuid
Afgeronde opleidingen
 • VMBO-k, mbo gastheer/vrouw, mbo helpende zorg en welzijn 2
Afgeronde cursussen
 • EHBO voor kinderen

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 10,0 (3 recensies)

We zouden niemand anders willen!
door Janine Wolven op 9 aug 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Tamara is een super lieve, betrokken en betrouwbare gastouder. Ze sluit aan bij wat ons zoontje nodig heeft en doet er alles aan om hem met een goed gevoel bij haar te laten verblijven.
Tamara is open en eerlijk in de communicatie naar ons als ouders. Wij laten ons zoontje met een gerust hart bij Tamara achter!

Superfijne gastouder!!
door Ymke Koperberg op 3 jul 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

In bovenstaande ervaring/recensie kan ik me vinden.
Mijn zoontje is vanaf 8 mnd begonnen bij Tamara. Net een paar maanden voordat Tanara officieel gastouder was.
Ik kende Tamara via een andere ouder. Eerst heb ik ook nog een kdv geprobeerd maar dat beviel niet. Bij Tamara krijgen babies en alle kindjes goede aandacht en zorg. Voordeel is dat Tamara flexibele opvang aanbiedt. Als alleenstaande ouder handig als ik uitloop op het werk of zaterdag even een paar uur iets moet doen.
Daarnaast vind ik het fijn dat ik als kersverse ouder met haar kan sparren, vanwege haar ervaring met kindjes en omdat we veel gemeenschappelijk hebben qua opvoeding.
Tamara is ook bekend met voeden en slapen op verzoek. Toen mijn zoontje heel klein was, heeft ze hem gedragen in de draagzak.
Ze is rustig, liefdevol, duidelijk, flexibel, communiceert helder, respecteert opvoedstijlen. Ze heeft plezier in haar werk.
Voor mijn zoontje van nu 16 mnd, is het een tweede thuis. We gaan haar en haar gezin missen tijdens haar verlof maar zijn ook ontzettend blij met hun gezinsuitbreiding!

Een warm en fijn tweede huis voor de kinderen.
door Familie Dekker-van Kempen op 29 jun 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Tamara is bij ons begonnen als oppas aan huis toen onze oudste zoon nog een baby was. Uiteindelijk is Tamara als gastouder aan de slag gegaan en ook hier is zij voor ons en de andere ouders goud waard. Betrouwbaar, eerlijk, liefdevol en meedenkend zijn enkele woorden die haar omschrijven. Haar rustige karakter werkt fantastisch en zij zorgt ervoor dat elk kindje genoeg aandacht krijgt. De fijne huiselijke sfeer met fantastisch mooi (houten)(educatief) speelgoed zorgt ervoor dat de kinderen graag bij Tamara zijn en het soms zelfs lastig is om ze weer mee te nemen naar hun eigen huis, ze hebben het zo naar hun zin bij haar! Ook hebben wij enkele keren gebruik gemaakt van de nachtopvang en dit is ook geweldig, ik vond het spannend om onze kleintjes ergens anders te laten slapen maar Tamara haalde al onze zorgen weg met fijne updates hoe de nacht verliep. Wij zijn vol lof en hopen nog velen jaren gebruik te maken van deze fantastische opvang, oftewel het tweede huis voor onze kinderen.

  Terug naar zoekresultaten