Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Workshop Zindelijkheid

Het zindelijk worden van een kind kan een leuke bezigheid zijn in de dagelijkse routine, voor zowel het kind als de (gast)ouder. Bovendien kunnen kinderen veel eerder zindelijk zijn dan nu vaak gebruikelijk is. Zodra een kind kan lopen kunt u beginnen. Kinderen genieten van de aandacht en voor (gast)ouders is het fijn als een kind geen luiers meer hoeft te dragen. Daarbij is het beter voor het milieu en de portemonnaie wanneer een kind zindelijk is. Deze workshop kan goed gevolgd worden door ouders en gastouders afzonderlijk, maar is ook uitermate geschikt om een keer samen te doen.

De workshop

Workshop Zindelijkheid

In deze workshop krijgen deelnemers achtergrond informatie en praktisch advies hoe zij hun kinderen kunnen helpen zindelijk te worden. U krijgt antwoord op vragen als:

  • Wat is zindelijkheid?
  • Waarom een kind helpen zindelijk te worden?
  • Hoe kunt u een kind helpen zindelijk te worden met een vijf-stappenplan
  • Hoe omgaan met ongelukjes
  • Hoe de nachten droog doorkomen

Er is gelegenheid tot overleg met andere (gast)ouders en ruimte om in te gaan op individuele vragen. De workshop wordt gegeven door Debby Mendelsohn. Psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijver van de boeken Zindelijk maken is kinderspel en Borstvoeding doe je zo. Wilt u alvast meer lezen over zindelijkheid kijk dan op: www.mendot.nl.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

De workshop zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 10 deelnemers. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, wordt u hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld. De maximale groepsgrootte is 12. Zijn er teveel aanmeldingen? Dan wordt er later nogmaals een training gepland. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl.