Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Workshop Zindelijkheid

Zindelijk worden. Het ene kind plast en poept al op de wc als hij twee is. Een ander kind dat al bijna naar school gaat vindt het nog prima om alles in de luier te doen. Ieder kind bepaalt zijn eigen tempo. Maar er zijn natuurlijk wel dingen die je kunt doen om een kind te begeleiden bij het zindelijk worden.

De workshop

Workshop Zindelijkheid

De workshop is voor ouders en gastouders. Aan het einde van de workshop weet je hoe je een kind kunt helpen om zindelijk te worden. Je krijgt onder andere antwoord op vragen als:

  • Wat is zindelijkheid?
  • Waarom een kind helpen zindelijk te worden?
  • Hoe kun je een kind helpen zindelijk te worden met een vijfstappenplan?
  • Hoe ga je om met ongelukjes?
  • Hoe kun je de nachten droog doorkomen?

Er is ruimte om met andere ouders en gastouders in gesprek te gaan. En in te gaan op individuele vragen. De workshop wordt gegeven door Debby Mendelsohn. Psycholoog, moeder van zes kinderen en schrijver van de boeken: Zindelijk maken is kinderspel en Borstvoeding doe je zo.

Schrijf je in!

Plaats Data Tijd
Heino 17-11-2020  19:30 - 21:00

De workshop gaat door vanaf 10 deelnemers. Zijn er te weinig aanmeldingen? Dan hoor je dat natuurlijk zo snel mogelijk. Wanneer er meer dan 12 aanmeldingen zijn wordt er op een later tijdstip nog een workshop gepland.

Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag. Op www.mendot.nl kun je alvast meer lezen over zindelijkheid.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15