Workshop Help! Gevoelens!

Driftbuien, angst, enthousiasme, verdriet, boosheid… Als kinderen voor het eerst een emotie voelen, dan is het niet gemakkelijk voor ze om door al die gevoelens te navigeren. Om hun emoties te reguleren hebben ze ons nog heel hard nodig. Want pas na hun kindertijd, kunnen ze dat zelf. In de workshop Help! Gevoelens! leer je hoe je kinderen hierin kunt begeleiden.

 

De workshop

Het begeleiden van kinderen in hun emotie kan een flinke uitdaging zijn voor jou als (gast)ouder. Tijdens deze praktische avond ga je, samen met pedagoog en kindertherapeut Lonneke Sanders, aan de slag met praktijkvoorbeelden en is er veel ruimte voor eigen inbreng en vragen. De avond wordt afgesloten met tips en handvaten waar je direct mee aan de slag kunt.

Voor gastouders en ouders met kinderen van 0 – 12 jaar. De workshop duurt 1,5 uur.

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Arnhem 29-11-2023 19:30 - 21:30

Bij 20 aanmeldingen zit de workshop vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Online Op locatie
(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS € 12,50
Overige deelnemers € 10 € 15

Deelname annuleren

Kun je toch niet komen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als de workshop gratis is.