Pedagogisch werkplan

Heb jij je pedagogisch werkplan al helemaal ingevuld? Zoals het er nu uitziet is het vanaf 1 januari 2025 voor alle gastouders verplicht een ingevuld pedagogisch werkplan te hebben. En daar gaan we je bij helpen!

 

De training

Onze pedagogen Connie en Sabina organiseren een online training waarbij ze stap voor stap met je door het pedagogisch werkplan heen gaan. Wat het je oplevert? Meer dan genoeg inspiratie en kennis om het pedagogisch werkplan in te vullen of aan te scherpen. Als gastouder van 4Kids kun je deze training gratis volgen.

TIP: Meld je je aan voor de online training Pedagogisch werkplan? Plan dan voor jezelf ook alvast, het liefst de dag daarna, tijd in om het pedagogisch werkplan in te vullen. Zo zit alles wat je hebt geleerd nog fris in je hoofd. Dat maakt het invullen alleen maar gemakkelijker.

Mail alvast je vragen

Heb je vragen over het pedagogisch werkplan? Mail ze, het liefst tot twee dagen voorafgaand aan de training, naar pedagoog@4kids.nl. Dan nemen Connie en Sabina ze mee in de training.

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Teams 02-07-2024 (vol), 25-09-2024 19:30 - 21:00

Tarieven

Deze training is gratis en exclusief voor gastouders van 4Kids.

Deelname annuleren

Kun je toch niet komen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van de training kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als de training gratis is.