Informatiebijeenkomst Gastouderpraat

Als gastouder weet jij als geen ander hoe leuk jouw vak is! Een verantwoordelijke en inspirerende baan en geen dag is hetzelfde. De opvang voor je gastkinderen kan soms uitdagingen met zich meebrengen waar je misschien graag over zou willen sparren met andere gastouders.

 

Online bijeenkomst

Tijdens de online (via Teams) informatiebijeenkomst Gastouderpraat, onder leiding van een 4Kids bemiddelaar, kunnen gastouders onderling hun kennis en ervaring uitwisselen.

Praat mee tijdens een avondje Gastouderpraat!

Naast de kinderen in je opvang heb je natuurlijk ook te maken met de ouders en/of verzorgers. Hoe bespreek je op een open en toegankelijke manier bepaald gedrag van een gastkind met de ouders? Of hoe stem je de wensen van de ouders van de ontwikkeling van hun kind goed af met jouw opvang? Praat mee tijdens een avondje Gastouderpraat.

Data en onderwerpen

Hieronder een overzicht van de data en onderwerpen van de komende Gastouderpraat.

  • Dinsdag 23 mei 19.30 -21.00 uur onderwerp: veranderingen in de opvang
  • Maandag 19 juni 19.30 - 21.00 uur onderwerp: ouders in je gastouderopvang
  • Woensdag 12 juli 19.30 - 21.00 uur onderwerp: alle ballen in de lucht houden 

Je kunt je aanmelden voor één of alle informatiebijeenkomsten. We reserveren 15 plekken voor iedere bijeenkomst. Zo kunnen we goed elk onderwerp of situatie met elkaar bespreken en kan iedereen het goed volgen. En als er veel interesse is voor een specifieke bijeenkomst, dan plannen we hiervoor nog een extra datum!

Wanneer je je aanmeldt voor een informatiebijeenkomst krijg je van ons per e-mail een link naar de online omgeving van Teams. Het downloaden en installeren van Teams is hierbij niet nodig. Deelnemen kan via een smartphone, tablet, computer of laptop.

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Teams 19-06-2023, 12-07-2023 19:30 - 21:00

Bij 15 aanmeldingen zit een informatiebijeenkomst vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Tarief
(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10

Deelname annuleren

Deelname annuleren kan alleen schriftelijk per e-mail aan cursus@4kids.nl . Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst. Na deze termijn wordt er 15 euro aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als deelname gratis is of als je niet komt opdagen.