Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Lezing Hooggevoeligheid

Ongeveer één op de vijf mensen is hooggevoelig. Er wordt gelukkig steeds meer over hooggevoeligheid bekend en gesproken maar voor veel mensen is het nog een onbekend onderwerp.

Hooggevoeligheid, wat is dat eigenlijk?

Workshop Hooggevoelige kinderen

Hoe eerder iemand weet dat hij (of zij) hooggevoelig is, hoe eerder hij van de fijne kanten ervan kan profiteren en kan leren omgaan met de uitdagingen die erbij horen. Als (gast)ouders weten dat hun kind hooggevoelig is en inzicht hebben in wat dat betekent, dan kunnen ze hun kind veel beter begrijpen en hierin ondersteunen.

Over de lezing

In deze interactieve lezing geeft kindercoach Judith de Potter informatie over wat hooggevoeligheid is. Hoe herkent u het? Wat komt u zoal tegen? Wat hebben hooggevoelige kinderen (mensen) nodig? Wat kunt u als (gast)ouder doen? En welke tips kunt u geven aan ouders met een hooggevoelig kind?

Tijdens de lezing kun u vragen stellen en zal Judith ingaan op voorbeelden uit de praktijk. Misschien kunt u daar alvast over nadenken?

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

De workshop zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 10 deelnemers. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, wordt u hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl.