'Bah, dat lust ik niet!'

Aan tafel. Dat zou toch een gezellig moment moeten zijn? Maar wat doe je als je (gast)kind groente weigert te eten, of het liefst altijd hetzelfde eet? Als (gast)ouder zorg je voor gezonde gerechten, maar je merkt dat dat nog niet betekent dat je (gast)kinderen het ook met smaak eten.

 

De training

Tijdens de training ‘Bah, dat lust ik niet!’ leer je aan de hand van de Theelepelmethode hoe je je (gast)kinderen gezond, gevarieerd en genoeg laat eten. Je leert ook hoe je het gezellig maakt aan tafel, zodat iedereen uitkijkt naar dat fijne moment samen. Je leert wat je wel en niet van een (gast)kind mag verwachten en wat jouw rol als opvoeder daarin kan zijn.

Waardevolle informatie én praktische tips

Je ontvangt tijdens de training waardevolle informatie én praktische tips om gelijk mee aan de slag te gaan. Door alle adviezen en tips toe te passen, merk je dat je (gast)kind stap voor stap gaat proeven en beter leert eten. Zo verdwijnt de strijd aan tafel en wordt het weer gezellig. De training is speciaal bedoeld voor (gast)ouders van jonge kinderen (1-6 jaar).

Over Joyce Akse

De training wordt gegeven door mw. dr. Joyce Akse. Zij is naast haar werk als opvoedcoach & psycholoog bij ‘Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies’ moeder van 3 kinderen ,,Als moeder sta ik nog iedere dag met de voeten in de klei en leer ik nog dagelijks bij.” Meer informatie over Joyce’ achtergrond en werkwijze lees je op aksecoaching.nl.

Locatie Datum Tijdstip
Online via Zoom 08-10-2024 19:30 - 21:00

Bij 20 aanmeldingen zit het training vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders en ouders van 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10

Deelname annuleren

Kun je toch niet komen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van de training kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als de training gratis is.