Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Groningen - De Kikkerplas

De Kikkerplas

Profiel geplaatst op 24 april 2020
4Kids Relatienummer 2124175

flexibele kinder opvang,tijden in overleg.

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: 6-10 jaar
 • Opvangtarief: € 5,20
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   hele grote omheinde achtertuin
 •   Zeer grote ruimte om lekker in
 •   Genoeg slaap ruimte

flexibele kinder opvang,tijden in overleg.

Hallo,

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Samantha bijna 32 jaar en gelukkig getrouwd met mijn grote liefde! Samen hebben wij 3 prachtige kinderen  Cheyenne van 13, Djulain van bijna 9, en Jaylen van 1,5 jaar. Ook hebben wij 2 super lieve katjes Doerak en Bulan, ze zijn of buiten of liggen binnen heerlijk te slapen..Wij zijn woonachtig in het mooie Lewenborg en wonen aan de grootzeil in een zeer ruime eengezinswoning. Zowel binnen als buiten hebben de kinderen heel veel ruimte om heerlijk te spelen, onze tuin in omheind we kunnen dus zorgeloos buiten spelen. Bij De Kikkerplas spelen wij zodra het kan graag buiten, met het mooie weer picknicken wij graag in de tuin, ook doen wij aan peutergym boekjes lezen of een lekkere cake bakken vinden wij hier ook heel erg leuk! Bent u nieuwsgierig? U bent van harte welkom om een kijkje te komen... 

Mvg Samantha en wie weet tot gauw bij De Kikkerplas 

 

Algemeen
 • Naam: Samantha
 • Leeftijd: 33 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Groningen

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 10,0 (7 recensies)

Opvang Steven
door Laura Vlap op 2 nov 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 4.5 sterren
Locatie 5 sterren

Steven gaat nu ongeveer een half jaar lang, 2 dagen in de week naar Samantha toe. Hij is gek op aandacht en krijgt dat bij haar volop, zowel van Samantha, oma en de andere kinderen. Ik vind het een fijne plek om Steven naartoe te brengen en ook fijn dat ze eerlijk is als het een dagje wat minder gegaan is. Dat waardeer ik zeer.

Beste gastouder die er maar bestaat
door Soraya Candelaria op 22 okt 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

In 1 woord top. Samantha is een liefdevol, warm en zorgzaam persoon met het hart op de juiste plek. Onze dochter heeft altijd genoten bij Samantha. Het kleinschalige vonden wij erg prettig voor onze dochter. Maar nu is ze toe aan de volgende fase. Wij gaan Samantha heel erg missen!! En wij raden Samantha zeker aan!!

Hele fijne opvang!
door Carien Even-Zur op 2 okt 2018

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Hele leuke en lieve gastouder is Samantha. Onze kleine gaat graag naar haar toe. Er worden allerlei activiteiten ondernomen in en rondom het huis en soms zelfs buitenshuis! Heel gezellig en persoonlijk. De kinderen kunnen lekker kind zijn en hebben de ruimte zich te ontwikkelen.

Super gastouder
door Leon Ketelaar op 8 nov 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Onze dochter gaat altijd met erg veel plezier naar Samantha toe. De kinderen hebben daar de ruimte om te spelen zowel binnen als buiten. Samantha gaat vaak even met de kinderen op pad en is creatief maar laat ze ook vooral lekker spelen! De kinderen worden op en top verzorgd, erg blij met deze gastouder!

De kikkerplas
door Marieke op 19 aug 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Een fijne, lieve gastouder in de wijk lewenborg.
Mooie grote tuin, waar de kindjes kunnen spelen. Goed bereikbaar met de bus ( lijn 3) of parkeren voor de deur. Fijne communicatie en altijd een goed gevoel de kindjes achter gelaten, met nooit een twijfel hoe het zal gaan...

Geweldige gastouder
door Rieks Visser op 1 jun 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Een zeer open sfeer, duidelijke en vriendelijke communicatie en een geweldige plek voor ons kind om opgevangen te worden. De opvang door Samantha gaf onze dochter een veilige plek om te spelen en te leren. Ondanks dat zij met een voedselallergie kampt, heeft Samantha daar enorm goed op ingespeeld en duidelijk aangegeven wat er gedaan gaat worden op een dag (vooral bij warme dagen enorm fijn!). Daarbij hield zij rekening met alle omstandigheden die op dat moment aan de orde waren. De persoonlijkheid en gezelligheid van Samantha zorgde ervoor dat onze dochter een enorm fijne tijd heeft gehad bij deze opvanglocatie en we gaan haar ook erg missen!

Moeder
door Anna Buchele op 1 jun 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Samantha is een warme, liefdevolle vrouw die altijd de zorg voor de kinderen voorop heeft staan. Haar huis is heel ruim, schoon en opgeruimd, de kinderen hebben een grote speelplek in de kamer. Ook de tuin is zeer ruim en veilig, de kinderen spelen dan ook vaak buiten, maar Samantha gaat er ook regelmatig op uit met de kinderen. Rust, rwinjeid en regelmaat staan voorop bij Samantha, waarbij er vooral veel geknuffeld en gelachen wordt. Samantha laat merken dat ze de kinderen die ze opvangt echt kent en weet wat elk kindje nodig heeft in de benadering. Er is ook altijd tijd voor een praatje bij het brengen of halen. In de drie jaar dat ons dochtertje nu bij Samantha komt is ze de opvang welgeteld 1 keer afgezegd omdat Samantha ziek was. Kortom: een gastouder om van te houden!!

  Terug naar zoekresultaten