4Kids

Beste {firstname}

Afgelopen zaterdag deed de overheid een dringend verzoek aan ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd, om alleen gebruik te maken van hun gastouder als: zij een cruciaal beroep beoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten. De overheid heeft dit dringende advies gisteren laten vervallen. Omdat gastouderopvang kleinschalig is en omdat vaak ouders met een cruciaal beroep gebruikmaken van gastouderopvang. Dit betekent dat de gastouderopvang (0-12 jaar) en kinderdagopvang (KDV 0-4 jaar) regulier geopend zijn.

Zie ook hier het bericht van de overheid.

Geen compensatieregeling
Omdat nu alle kinderen van 0 – 12 jaar naar de gastouder mogen, is er geen compensatieregeling voor de gastouderopvang.

Jullie doen het geweldig!
Het is een pittige periode van onzekerheid en flexibiliteit. Zeker nu je misschien ook je eigen kinderen thuis hebt. Maar je doet het geweldig. Ook al is dat écht niet altijd gemakkelijk. Wij waarderen het dat je er ook nu bent: voor de ouders waarvoor je opvangt en natuurlijk voor je gastkinderen. Want dat belangrijke, vertrouwde gezicht. Dat ben jij! Dankjewel!

Protocol
De laatste versie van het protocol en de beslisboom bekijk je via de buttons hieronder. Deze vind je ook altijd op 4kids.nl/corona.

PROTOCOL   BESLISBOOM

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en vragen ouders goed gebruik te blijven maken van de beslisboom.

Met vriendelijke groet,
Team 4Kids

4Kids B.V. | 0572-341000 | info@4kids.nl | www.4kids.nl
KvK 05076692 | BTW NL819661193B01 | IBAN NL52 RABO 0102 0668 84