Teamleider relatiebeheer en bemiddeling

Jij bent graag hét aanspreekpunt binnen een team. En vindt het leuk om je collega’s aan te sturen en te coachen. Als teamleider relatiebeheer en bemiddeling houd je van een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid. Klinkt dit als een baan die bij jou past? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als teamleider relatiebeheer en bemiddeling?

Je gaat leidinggeven aan twee teams: relatiebeheer en bemiddeling. Team relatiebeheer stuur je alleen aan. Aan team bemiddeling geef je samen met je collega leiding. Samen met je teams zorg je voor een optimaal proces om onze (potentiële) gastouders en ouders van dienst te zijn. Je bewaakt de kwaliteit en resultaten van je teams en bent verantwoordelijk voor een optimale planning van de medewerkers in je teams.

Je bemiddelt bij geschillen tussen gastouder en ouder en ben je aandachtfunctionaris voor de Meldcode Kindermishandeling & Huiselijk geweld. Er is veel ruimte voor het realiseren van nieuwe ideeën.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt hbo werk- en denkniveau met minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende. Je hebt affiniteit met kinder-/gastouderopvang en beschikt over pedagogische kennis. Daarnaast:

 • ben je sociaal en communicatief sterk;
 • heb je een commerciële instelling en kun je goed omgaan met cijfers;
 • ben je een verbinder en weet je beleid te vertalen naar de praktijk;
 • heb je ervaring in leidinggeven op afstand.

Wie zijn wij?

Gastouderbureau 4Kids is een landelijk gastouderbureau. Wij zorgen ervoor dat gastouders en ouders elkaar vinden. En we ondersteunen gastouders om veilige opvang te bieden. Wij zijn een informeel team dat naast hard werken ook van een gezellig praatje houdt.

Je komt te werken in een team van teamleiders, waarin jij verantwoordelijk bent voor team relatiebeheer en (samen voor) team bemiddeling. Relatiebeheer bestaat uit acht dames, die deels op kantoor en deels thuiswerken. Team bemiddeling bestaat uit ruim twintig bemiddelaars die door heel Nederland wonen en werken. Onze bemiddelaars zijn hét persoonlijke aanspreekpunt uit de regio voor onze (gast)ouders.

Je komt te werken op ons kantoor midden in Heino (handig als je nog even een boodschapje moet doen) en je kunt deels thuiswerken. Persoonlijk contact vinden we écht belangrijk. Als collega’s, maar ook zeker naar onze gastouders en ouders.

Dit krijg jij:

 • Een dynamische baan van 24 – 32 uur per week
 • Een laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Regelingen voor duurzaam vervoer (van fiets, tot speed-pedelec en auto)
 • Salaris op basis van schaal 9 van de CAO Kinderopvang
 • Een éénjarig contract, met de intentie deze te verlengen
 • Opleidingsmogelijkheden

Enthousiast geworden? Mail dan je motivatie en CV naar sollicitaties@4kids.nl. Wij zijn benieuwd naar jou!

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sandra Kiffen, manager gastouderbureau, via 06-26470269.