Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Utrecht-Nieuwegein

Welkom bij gastouderbureau Utrecht-Nieuwegein

Mijn naam is Mechteld van de Veerdonk, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Utrecht-Nieuwegein en woonachtig in Montfoort. Samen met mijn collega Nienke Wortelboer, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Veilig en vertrouwd

Het uitgangspunt van goede opvang is voor mij vertrouwen. Als bemiddelaar draag ik dan ook graag bij aan een veilige en liefdevolle opvangomgeving. Hierin voelen kinderen zich thuis, mogen zij zichzelf zijn en kunnen ze zich vanuit die basis optimaal ontwikkelen.

Goede communicatie

In de communicatie met zowel ouders als gastouders vind ik het belangrijk dat het contact persoonlijk is. Ik houd van open communicatie waarbij transparantie en duidelijke afspraken voorop staan. Doordat gastouder, ouder en bemiddelaar als team samenwerken, waarborgen we met elkaar de kwaliteit van de opvang van het kind. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Utrecht of Nieuwegein of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Utrecht of gastouders in Nieuwegein. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.