Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Rotterdam

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Rotterdam

Wij zijn Saskia Bijl, Wilma Polderman en Marisa Fasolo, bemiddelaars bij gastouderbureau 4Kids in de regio Rotterdan en tevens woonachtig in deze regio. Samen met onze collega's Cynthia Hamberg en Margreet Stegeman, uw contactpersonen op kantoor, zijn wij uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Veilige en vertrouwde opvang

Uw kind is het dierbaarste wat er is. Voor de dagen waarop u niet zelf voor uw kind kan zorgen, zoekt u dus een veilige en vertrouwde plek. Wij zijn overtuigd van de waarde van het kleinschalige karakter van gastouderopvang, waar ruimte kan zijn voor de individuele behoeften van het kind. Tussen ouder en gastouder ervaren wij een prettig wederzijds respect en inlevingsvermogen. Dat vinden wij belangrijk voor het waarborgen van kwalitatieve opvang.

Samenwerking ouder en gastouder het belangrijkst

Wat wij belangrijk vinden is dat ouder en gastouder een prettige samenwerking hebben. Ouder en kind moeten zich op hun gemak voelen bij de gastouder. Elk gezin is anders en elke gastouder doet op haar wijze haar uiterste best om een veilige thuisbasis voor de kinderen te vormen. Dat vinden wij mooi om te zien en ervaren. Wij denken graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Rotetrdam of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Rotterdam. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.