Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Overdinkel

Mijn naam is Jorien Korpershoek, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Enschede, Losser en Overdinkel en woonachtig in Enschede. Samen met mijn collega Anique Lenting, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Gerust hart

Ik vind het belangrijk dat ouders hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten. Bij de gastouder moet het veilig en vertrouwd voelen. Ik doe mijn uiterste best om voor iedereen de meest geschikte gastouder te vinden. Veel gastouders zijn al vele jaren aangesloten bij 4Kids, waardoor de kwaliteit en ervaring hoog liggen. In samenwerking met ouders komen we tot een goede match.

Persoonlijke aandacht

Bij de gastouder kunnen kinderen in alle rust spelen in een kleine, overzienbare roep. Zij ontvangen daarbij de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Daarnaast is gastouderopvang een voordelige en flexibele vorm van opvang. U betaalt alleen de uren die u afspreekt. Bij het opstellen van de overeenkomst tussen ouder en gastouder, denk ik graag mee om beide partijen tevreden te stellen.

Zoekt u een gastouder in de regio Overdinkel of Losser of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Overdinkel of gastouders in Losser. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.