Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Nijverdal-Rijssen

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Nijverdal-Rijssen

Mijn naam is Regina Heerdink, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Nijverdal-Rijssen en woonachtig in Nijverdal. Samen met mijn collega Lizzy van der Brug, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Inlevingsvermogen

Persoonlijke inbreng en gesprekken met ouders en gastouders maken mijn werk erg leuk. Ik vind het een uitdaging om ook in complexe situaties klaar te staan en oplossingen te vinden. Ik merk dat dit gewaardeerd wordt. Ook vind ik het belangrijk dat ouders en gastouders zich op hun gemak voelen tijdens gesprekken. Duidelijkheid en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. Maar bovenal vind ik het belangrijk dat een kindje op zijn/haar plek is bij een gastouder.

Professionaliteit

Ik vind het mooi om te zien hoe onze gastouders steeds professioneler bezig zijn, bijvoorbeeld met ons nieuw ontwikkelde kindvolgsysteem. Het draagt bij aan veel werkplezier. Ik prijs mij gelukkig dat ik met vele leuke en goede gastouders in mijn regio mag samenwerken. Dit geeft mij een hoop voldoening en zorgt uiteindelijk voor een prettige opvang voor het kind. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Nijverdal of Rijssen of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Nijverdal of gastouders in Rijssen. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.