Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Nijmegen-Maastricht

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Nijmegen-Maastricht

Mijn naam is Yvonne Leemans, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Nijmegen-Maastricht en woonachtig in Venlo. Samen met mijn collega Maaike Diestelhof, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Profiel

Ik ben moeder van 2 kinderen en ik ben jaren werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Buiten mijn werkzaamheden bij 4Kids als bemiddelaar heb ik ook mijn eigen online advies en ondersteuningsbureau voor ouders en kinderen voor alle school gerelateerde zaken.

Deskundigheid

Mijn ervaringen als leerkracht en als ondernemer kan ik goed gebruiken bij mijn werkzaamheden als bemiddelaar om pedagogische begeleiding te bieden en oplossingsgericht te kunnen denken. Het bieden van een betrouwbare ondersteuning en begeleiding vind ik erg belangrijk. We willen allemaal een veilige en liefdevolle omgeving voor onze kinderen. Hierbij wil ik u graag begeleiden.

Zoekt u een gastouder in de regio Nijmegen, Sittard of Limburg of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Nijmegen, gastouders in Sittard of gastouders in Limburg. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.