Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Hengelo-Oldenzaal

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Hengelo-Oldenzaal

Mijn naam is Erna Regtuit, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Hengelo-Oldenzaal en woonachtig in Borne. Samen met mijn collega Anique Lenting, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Vertrouwen

Ik ben gek op kinderen en dat is mijn drijfveer. Ik vind het een uitdaging om een goede match te vinden tussen ouders en gastouders. Het uitgangspunt daarbij is het vertrouwen dat ouders en gastouders in elkaar en mij hebben. Dit vertrouwen heb ik opgebouwd in de loop van de vijf jaren dat ik dit werk al doe.

Ervaring

Ik ben gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk. Daarnaast vind ik het leuk om me in te zetten om contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. Zelf ben ik moeder van drie kinderen. Deze ervaring is waardevol om me te kunnen inleven in de wensen en voorwaarden van ouders. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Hengelo of Oldenzaal of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Hengelo of gastouders in Oldenzaal. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.