Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Heerenveen-Kampen

Mijn naam is Mirella Duiven, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Heerenveen-Kampen. Samen met mijn collega Lizzy van der Brug, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Duidelijke uitganspunten vooraf

Als bemiddelaar bij 4Kids leg ik afspraken vast tussen gastouder en ouder, bijvoorbeeld over de opvang en het tarief. Dit doen we in een persoonlijk gesprek. Voor mij is het belangrijk dat voor u alles duidelijk is, dat u al uw vragen kunt stellen en dat u precies weet waar u aan toe bent. Alleen dan kan er goede opvang plaatsvinden, waarin het kind zich veilig en vertrouwd voelt.

Sociaal

Als bemiddelaar vind ik het fijn om voor u als ouder of gastouder alles in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent. 4Kids is een sociaal bedrijf dat duidelijkheid voor de klanten hoog in het vaandel heeft staan. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat er goede en fijne opvang plaatsvindt voor het kind. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Heerenveen, Kampen of Emmeloord of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Heerenveen, gastouders in Kampen of gastouders in Emmeloord. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.