Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Groningen-Leeuwarden

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Groningen-Leeuwarden

Mijn naam is Sabina Boonstra, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Groningen-Leeuwarden en woonachtig in Groningen. Samen met mijn collega Maaike Diestelhof, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang over de gastouderopvang.

Goede plek

Ik ben zelf werkende moeder van twee schoolgaande kinderen. Ik weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om voor uw kinderen een goede plek te vinden. 4Kids werkt met korte lijnen en ik vertaal dat naar ouders en gastouders. Bijzonder vind ik het dat ouders mij het vertrouwen geven om voor hun kinderen de perfecte plek te vinden. Daar zet ik me dan ook volledig voor in.

Diversiteit

Ontzettend leuk is de diversiteit in de gesprekken. De ene keer ben ik in gesprek met een gastouder die tijdens haar werk intens geniet van haar kleinkinderen. Even later ben ik in gesprek met een gastouder die als ZZP’er een professionele gastouderopvang opzet. Helder, duidelijk en integer bemiddelen, zodat kinderen opgevangen worden in een kleinschalige, warme en liefdevolle opvang. Daar ga ik voor en ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Groningen, Leeuwarden of Assen of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Groningen, gastouders in Leeuwarden of gastouders in Assen. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.