Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Eindhoven-Den Bosch

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Eindhoven-Den Bosch

Mijn naam is Lonneke Houx, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Eindhoven-Den Bosch en woonachtig in Helmond. Samen met mijn collega Margreet Stegeman, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Positief en enthousiast

Ik doe mijn werk met veel enthousiasme. Ik geniet ervan om telkens met nieuwe gastouders en ouders kennis te maken en te zorgen voor een goede match tussen hen. Het is mooi om te constateren dat in deze regio steeds meer gastouders actief zijn geworden in de afgelopen 2 jaar. Samen met al deze gastouders zet ik mij in voor kwalitatief hoogwaardige opvang.

Ervaringen

Zelf ben ik moeder van twee schoolgaande kinderen en voormalig gastouder. Deze ervaring komt goed van pas in mijn rol als bemiddelaar. Het is fijn om ouders en gastouders bij praktische problemen te kunnen adviseren en de juiste plek voor een kindje te kunnen vinden. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Eindhoven of Den Bosch of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Eindhoven of gastouders in Den Bosch. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.