Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Ede-Oosterbeek

Mijn naam is Miranda de Jong, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Ede-Oosterbeek en woonachtig in Veenendaal. Samen met mijn collega Maaike Diestelhof, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Laagdrempelig

Ik ben goed bereikbaar, laagdrempelig en zie een goede communicatie als de basis van mijn werk. Ik kan terugvallen op mijn ervaring als verpleegkundige en het werken met kinderen in diverse leeftijden.

Fijne plek

Ik vind het erg belangrijk dat elk kind op de juiste plek zit en zo goed mogelijk tot zijn/haar recht komt. Veiligheid is het allerbelangrijkste. Dit kan juist in gastouderopvang goed gerealiseerd worden. Daarom investeer ik extra in de start van een opvang tussen gastouder en ouder. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Ede, Oosterbeek, Wijk bij Duurstede of Barneveld of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Ede, gastouders in Oosterbeek, gastouders in Wijk bij Duurstede of gastouders in Barneveld. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.