Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Breda-Roosendaal

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Breda-Roosendaal

Mijn naam is Marieke van den Meiracker, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Breda-Roosendaal en woonachtig in Breda. Samen met mijn collega Karin Höfelt, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Diversiteit

Ik vind het heerlijk om in dit werk zoveel diverse mensen te ontmoeten. Iedere gastouder heeft een eigen verhaal en een unieke werkwijze. De ene dag kom ik in een vrijstaand huis waar zes gastkindjes ronddartelen, de andere dag kom ik in een appartement waar de gastouder aan huis komt. Ondanks deze diversiteit heeft elke gastouder hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Spannend

Ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de gastouderopvang gewaarborgd blijft. Kinderen moeten zich veilig en prettig voelen bij hun gastouder. Het begeleiden van de zoektocht van een ouder naar een geschikte gastouder is voor mij elke keer weer uitdagend. Het is spannend om na een kennismaking van ouders terug te horen of zij een klik hebben met de gastouder. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Breda, Roosendaal of Zeeland of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Breda, gastouders in Roosendaal of gastouders in Zeeland. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.