Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Apeldoorn-Deventer

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Apeldoorn-Deventer

Mijn naam is Nannette Bolk, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Apeldoorn en Deventer en woonachtig in Deventer. Samen met mijn collega Lizzy van der Brug, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Coach

In mijn werk als bemiddelaar vind ik het coachende aspect richting ouders, gastouders en kinderen erg leuk. Mijn werkervaring en expertise liggen in de kinderopvang en coaching, in deze rol komt alles mooi samen. Ik kan een fijne sfeer creƫren op het moment dat ik voor de eerste keer op huisbezoek kom.

Goede communicatie

Ik vind het belangrijk om te zien dat kinderen het fijn hebben en hecht veel waarde aan een goede communicatie tussen ouders en gastouders. Mijn ervaring wat betreft het koppelen van ouders en gastouders is dat er voor iedereen een geschikte match is. Ik word elke keer weer enthousiast als dit slaagt en ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Apeldoorn of regio Deventer of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Apeldoorn of gastouders in Deventer. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.