Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Amersfoort

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Amersfoort

Mijn naam is Joke Kwakkel, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Amersfoort en tevens woonachtig in Amersfoort. Samen met mijn collega Karin Höfelt, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Uniek

Het mooie van dit werk is voor mij de ruimte die gastouderopvang heeft voor het unieke in ieder kind. Hoeveel kinderen ik ook zie, ieder kind volgt zijn of haar eigen ontwikkeling. Het is mooi om bij gastouders te zien dat een baby het eigen slaap- en voedingsritme kan volgen, terwijl een driejarige extra uitdaging krijgt in de vorm van een spelletje.

Goede relatie

Ik vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met gastouders en ouders, zodat zij mij weten te vinden bij vragen. Ik ben nauw betrokken bij gastouders en ouders en probeer hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Amersfoort, Harderwijk of Hilversum of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Amersfoort, gastouders in Harderwijk of gastouders in Hilversum. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.