Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids
Gastouderbureau 4Kids Almelo-Wierden

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Almelo-Wierden

Mijn naam is Irma Kuiper, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Almelo-Wierden en woonachtig in Almelo. Samen met mijn collega Anique Lenting, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Boeiend

Mijn doel is een goede match te vinden tussen kind en gastouder, waardoor een vertrouwensband ontstaat. Het is fijn om te zien hoe gastouders stralen als ze het over de opvang hebben en wat ze daarbij hebben meegemaakt. Tenslotte begeleid ik situaties die extra aandacht vragen, dit maakt mijn werk erg boeiend.

Goede klik

Het liefst stel ik meerdere gastouders voor aan ouders, zodat zij kunnen ervaren met wie zij de beste klik hebben. Omdat ik gastouders jaarlijks bezoek en regelmatig spreek, kan ik snel inspringen op wensen van ouders die een fijne gastouder zoeken. Ik ben goed bereikbaar en streef ernaar om snel antwoord te geven op vragen. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Almelo, Wierden of Ender of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Almelo, gastouders in Wierden of gastouders in Enter. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.