Gastouderbureau 4Kids
Over 4Kids

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Alkmaar-Den Helder

Mijn naam is Renée Kok, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Alkmaar-Den Helder en woonachtig in Goorn. Samen met mijn collega Karin Höfelt, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Klik

Ik vind het uitdagend om op diverse plaatsen te komen en verschillende mensen te ontmoeten. Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke aspect binnen de ondersteuning aan ouders en gastouders. Gastouderopvang kan flexibel worden ingevuld. Ik zoek graag voor ieder kind de juiste gastouder, dit maatwerk geeft mij veel voldoening.

Welbevinden

Voor kinderen is het van belang dat ze lekker in hun vel zitten en met plezier naar de gastouder gaan. Voor een ouder is het fijn om hun kind met een gerust hart naar de gastouder te brengen en daar te zien ontwikkelen. 4Kids ziet er op toe dat dat dit alles in een veilige omgeving gebeurt. Ik ondersteun de gastouder daarin en stimuleer haar te vertrouwen in de eigen deskundigheid. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Alkmaar, Den Helder of Purmerend of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Alkmaar, gastouders in Den Helder of gastouders in Purmerend. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.