Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Zwolle - Karin's Kinderopvang

Karin's Kinderopvang

Profiel geplaatst op 12 september 2019
4Kids Relatienummer 1000009

gastouder met veel ervaring heeft plaats

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: Meer dan 20 jaar
 • Opvangtarief: € 5,50
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   Pedagogisch werker Niveau 4
 •   DeBabyspecialist
 •   Pedagogisch specialist

gastouder met veel ervaring heeft plaats

Hallo mijn naam is Karin en ik pas al 24 jaar met veel plezier op kinderen van verschillende leeftijden. Ik ben 58 jaar en heb een spw-3 en 4 kinderopvang diploma en ik heb de opleiding pedagogisch specialist gedaan en de opleiding debabyspecialist en natuurlijk heb  ik een EHBO diploma. Ik kies er bewust voor om mijn werk thuis te doen omdat ik vind dat er al zoveel eisen aan kinderen wordt gesteld, ik vind dat kinderen lekker moeten kunnen spelen alleen en met elkaar,en dat ze kind moeten kunnen zijn. Daarbij vind ik dat ze de mogelijkheid moeten krijgen om de wereld op hun eigen manier te ontdekken. Bij deze dingen probeer ik kinderen zoveel als mogelijk is te ondersteunen te stimuleren en te begeleiden zodat elk kind zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Ik heb plaats voor een kindje op dinsdag, donderdag en vrijdag. Mocht u meer van mij willen weten en zien dan kunt u dit doen door te kijken op www.karinskinderopvang.nl Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u mij ook altijd even vrijblijvend bellen op telefoon nummer 038-4658101 hopelijk tot ziens.

Algemeen
 • Naam: Karin
 • Leeftijd: 58 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Zwolle
 • Wijk: zwolle zuid
Afgeronde opleidingen
 • Sociaal pedagogisch werker niveau 3
 • Pedagogisch werker niveau 4
 • DeBabyspecialist
 • Pedagogisch specialist in de voorschoolse kinderopvang
Afgeronde cursussen
 • Kinder ehbo
 • Dunstan babytaal
 • Laten spelen is een vak
 • Taalontwikkeling en mond motoriek
 • Into autisme
 • Pedagogische basisdoelen in de gastouderopvang
 • Kiki kansen in kinderen
 • Rouwverwerking
 • Meldcode kindermishandeling

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

4.5 sterren

Gemiddelde beoording 9,4 (10 recensies)

Zeer betrokken en flexibele gastouder
door Stopel op 12 jun 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 4 sterren

We kunnen alleen maar zeer lovend over Karin spreken. Ze vangt al 3,5 jaar onze zoon op en sinds 6 maanden onze dochter. Karin is in haar werk als gastouder zeer betrokken. Ze heeft een hart van goud, ze overlegt goed, denkt met ouders mee, is betrouwbaar, transparant en flexibel. Ze staat voor de kinderen en de ouders klaar. Ze stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Er wordt veel buiten gespeeld. Ook is Karin duidelijk en stelt de noodzakelijke grenzen. Ook al heeft ze al jaren ervaring in de kinderopvang, ze blijft op de hoogte van ontwikkelingen in haar vakgebied. Kortom, wij zijn heel erg blij met Karin!

Recensie
door Frank en Floor Korfage op 1 mei 2019

Opvang 4 sterren
Communicatie 4 sterren
Locatie 4 sterren

zorgzame en betrokken gastouder.

fantastische gastouder
door S. Kievit op 13 feb 2017

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Wij ervaren mevr. van Teeffelen als een zeer goede, betrokken, flexibele en kundige gastouder. Zij heeft oog voor het individuele kind, denkt mee, kan zowel streng als lief zijn. Zij heeft oog voor de ontwikkeling en het welzijn van het kind. ZIj laat de kinderen lekker spelen! Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar haar toe! Dit is een gastouder die een lintje verdient.

Zeer tevreden
door Michel en Lenny De Boer op 21 dec 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Doordat we met andere gastouders en frequente ziekte zaten kwam Karin op ons pad. Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik en de kinderen speelden daar met veel plezier. In eerste instantie had Karin geen ruimte, toch was ze zo flexibel om dan de woensdagen extra te gaan werken. Twee van mijn drie kinderen gaan er nog steeds met veel plezier naar toe en als de oudste vakantie heeft mag hij ook nog even. Ontzettend blij zijn wij met deze warme, hartelijke en zeer meedenkende gastouder. Ik zou Karin bij iedereen aanbevelen. Ow, nog een extra pluspunt, ze is nooit ziek. (of ze stelt het uitzieken uit tot in het weekend.) Daarnaast heeft ze regelmatig extra hulp aanwezig zodat je bij haar gevoelsmatig ook nog voldoet aan het vier ogen principe.

Beter kan je het niet treffen
door Marieke Sloots op 29 jun 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Mijn beide kinderen gaan al een aantal jaar met erg veel plezier naar Karin!
Ze is een hele lieve oppas, waar kinderen heel goed leren spelen. Regels en structuur die je zelf maar zo moeilijk voor elkaar krijgt, leren je kinderen hier heel goed.
Wat voor mij daarnaast ook heel waardevol is, is de enorme flexibiliteit van Karin. Je kunt haar alles vragen en vaak is er veel mogelijk. Zo niet, zegt ze dit duidelijk en zoekt met je mee naar een oplossing. Karin gaat zelf pas ontspannen op vakantie als alle kindjes onder de pannen zijn.
Kortom: beter kan je het niet treffen!

Recensie Karin van Teeffelen-van het Bolscher
door Gert op 20 jun 2016

Opvang 4 sterren
Communicatie 4 sterren
Locatie 4 sterren

Wij zijn tevreden over de opvang van Karin, waar onze 2 dochters beiden bijna 4 jaar zijn geweest. Karin heeft een goede pedagogische achtergrond en een jarenlange ervaring in de kinderopvang. De locatie is kleinschalig, genoeg speelgoed en er zijn leeftijdsgenootjes. Ook kunnen de kinderen makkelijk naar buiten, de zandbak in of een eindje wandelen. Karin verzuimt eigenlijk nooit, en anders regelt zij zelf snel een alternatief.

Oppas uit duizenden.
door Familie Last op 22 mrt 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Karin is een oppas die erg flexibel is en ook meedenkt met de ouders. Zij heeft een dagelijks terugkerend schema zodat de kinderen weten wanneer er gezamenlijk gegeten en gedronken wordt. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spelen op de benedenverdieping. Er is genoeg gevarieerd speelgoed. Van poppen tot aan duplo. Lekker buiten spelen is er ook bij. Voor het huis is een fijne speeltuin met zandbak en speeltoestellen.
Het slapen bij Karin is ook goed geregeld. Op elke slaapkamer zijn babyfoons met camera en slapen ze op een aerosleep.
Karin is altijd erg lief voor de kinderen, maar is ook duidelijk met grenzen stellen.
Onze kinderen hebben het al bijna drie jaar erg naar hun zin bij haar en zien het ook als tweede huis.

Een betere gastouder kun je je niet wensen
door Familie Bluemink op 28 jan 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Karin is een hele fijne, betrouwbare, lieve, prettige gastouder. Na kennismaking hadden we bij Karin gelijk het gevoel 'dit is het', en dat bleek juist te zijn. Onze dochter is gek op haar en vindt het duidelijk heerlijk om bij haar te zijn. Ook kunnen we met vragen altijd bij Karin terecht, ze weet overal wat van en heeft altijd handige tips, waaraan je goed kunt merken hoeveel ervaring ze heeft. Ook straalt het er af dat ze echt gek is met de kinderen. De kinderen kunnen heerlijk met elkaar spelen. Wensen van ouders worden gerespecteerd, bijzondere zaken altijd teruggekoppeld en regelmatig bespreken we of alles goed gaat.
Wij (en onze dochter al helemaal niet) zouden geen andere gastouder meer willen!

opvang onze zoon
door Marjon Zandstra op 15 jan 2016

Opvang 4.5 sterren
Communicatie 4.5 sterren
Locatie 4.5 sterren

Wij zijn uiterst tevreden met lieve attente alerte Karin. Vanaf het begin een gevoel van het is goed. Karin stelt ons en onze zoon op ons gemak met haar spontane houding. Zeer tevreden, Karin weet waarover ze het heeft, is ervaren dat voel je.

Lieve top gastouder
door Kim Wink op 11 jan 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Onze zoon gaat sinds januari 2013 met ontzettend veel plezier naar Karin. Hij heeft het daar erg naar zijn zin en Karin kijkt heel goed naar de ontwikkelingen van het kind zelf en als er iets is wat haar ongerust maakt, koppelt ze dit direct terug. Ze denkt ook altijd met je mee als je zelf met vragen zit over de ontwikkelingen van je kind. Ze is erg lief voor de kinderen en het belang van het kind staat bij Karin altijd voorop. Zomers spelen ze heerlijk buiten in het speeltuintje tegenover haar huis of ze gaan naar de kinderboerderij. Soms gaat ze gezellig met de kinderen een boodschapje doen. Al met al zijn wij zeer tevreden en vinden het ook erg jammer dat onze zoon straks niet meer bij haar komt omdat hij 4 wordt en naar school gaat. Hij zal Karin zeker gaan missen en wij ook.

  Terug naar zoekresultaten