Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Arnhem - Gastouderopvang de Pimpelmees

Gastouderopvang de Pimpelmees

Profiel geplaatst op 19 juni 2019
4Kids Relatienummer 2140305

Enthousiaste, zorgzame en ervaren gastouder

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: 3-5 jaar
 • Opvangtarief: € 5,50
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd
 •   pedagogische MBO en HBO opleid
 •   Werkt met kindvolgsysteem

Enthousiaste, zorgzame en ervaren gastouder

Beste ouders,

welkom op mijn profiel, ik zal mij even voorstellen en meer vertellen over de kinderopvang die ik bied.
Mijn naam is Eline van den Broek en ik ben 30 jaar. Sinds 2013 geef ik met liefde opvang aan kinderen die met hun oprechtheid en nieuwsgierigheid ervoor zorgen dat geen dag zonder lach voorbij gaat. Ze zijn volop in ontwikkeling en het is mooi om hierbij persoonlijke ondersteuning te kunnen bieden. Ik geef hier op een positieve, creatieve en leerzame manier invulling aan. Een gezonde levensstijl, duidelijke regels en een vast dagritme horen hier ook bij. Ik kan uw kind een warme en veilige plek bieden om in op te groeien. Een goede en open communicatie met ouders is voor mij een belangrijk onderdeel van het gastouderschap.

Ik woon in een eengezinswoning in Malburgen waar niet gerookt wordt, het is er kindvriendelijk ingericht (GGD goedgekeurd) en er zijn aparte slaapkamers voor de kinderen. Ik heb een ruime tuin waarin gespeeld kan worden en om de hoek zit een speeltuin. Ik verzorg uiteenlopende activiteiten afgestemd op de behoeften van uw kind.
Op een speelse manier komen leerzame onderdelen zoals het leren tellen en kleuren herkennen ook aan bod. Er is genoeg speelgoed aanwezig waarmee de fijne en grove motoriek gestimuleerd wordt. Dagelijks schrijf ik avonturen van de dag op in het boekje wat je mee krijgt en stuur ik wat foto's zodat je niks hoeft te missen.

Er woont hier een vogeltje die soms vrolijk mee fluit wanneer we liedjes zingen. En ook een lief hondje, die van jongs af aan met de kindjes is opgegroeid. Het is een dwergpoedel, deze blijft klein (35cm hoogte), verhaart niet en kan goed overweg met kinderen. Hij blijft achter een hekje wanneer de kinderen er zijn zodat hij niet zonder toezicht bij ze kan komen, maar de kindjes zijn gek op hem en zo ook andersom.

Ik heb de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werk gevolgd waarna ik ook de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening succesvol heb afgerond.
Ik heb een aantal jaar met plezier in een kinderdagverblijf gewerkt, hier heb ik veel ervaring op kunnen doen. Het werken als gastouder bevalt mij erg goed omdat dit kleinschaliger en persoonlijker is.
Ook heb ik de cursus Eerste Hulp Aan Kinderen succesvol behaald en sta ik geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak om te kijken of mijn opvang aansluit bij uw wensen.

Algemeen
 • Naam: Eline
 • Leeftijd: 30 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Arnhem
 • Wijk: Malburgen
Afgeronde opleidingen
 • MBO Sociaal Pedagogisch Werk
 • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Afgeronde cursussen
 • Eerste Hulp aan Kinderen

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 10,0 (2 recensies)

Rustig, lieve, aandachtvolle opvang
door Wouter op 2 jul 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Eline is een ontzettend lieve, nette en correcte gastouder. Alle vragen en wensen zijn bespreekbaar. De vogels in- en buitenshuis wekken veel interesse en de kinderen zijn regelmatig buiten te vinden. Een rustig huis met veel speelgoed waarbij alles netjes wordt opgeruimd. Altijd met een positief gevoel en een grote glimlach!

Super leuke en gezellige opvang
door Marjan Paans op 18 mei 2016

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Met plezier gaan kinderen naar Eline toe. Er wordt veel gespeeld, geknutseld en gezongen. En als het mooi weer is gaan ze lekker buiten spelen.
Eline is en gezellige en vooral ook lieve gastouder.

  Terug naar zoekresultaten