Gastouderbureau 4Kids
Opvangmarkt
Gastouder Arnhem - Tine's Gastouderopvang

Tine's Gastouderopvang

Profiel geplaatst op 18 september 2019
4Kids Relatienummer 2013068

Tine's gastouderopvang

 • Over de opvang
 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Nee
 • Ervaring: Meer dan 10 jaar
 • Opvangtarief: € 5,25
 • Pluspunten
 •   LRK geregistreerd

Tine's gastouderopvang

Ik ben Martine en ben  38 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van een zoontje van vijf jaar. We wonen in Rijkerswoerd (Arnhem) in een kindvriendelijke buurt met een speeltuintje voor de deur. Ons huis is rookvrij en we hebben geen huisdieren.

Ik ben sinds 2008 werkzaam als gastouder bij diverse gezinnen aan huis. De leeftijden van de kinderen varieerden van 3 maanden tot 12 jaar. Ik ben afgelopen jaar vanuit mijn eigen huis gaan werken. Ik heb hiervoor gekozen zodat ik zelf mijn zoontje naar school kan brengen en weer kan ophalen. Hij zit op de Lea Dasbergschool en vanaf die school kan ik ook de BSO verzorgen.

Ik vind het heel belangrijk dat het gezellig is tijdens de opvang. Dit betekent voor mij veel samen met de kinderen doen zoals knutselen, voorlezen en spelletjes. Op deze manier kan ik de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Natuurlijk worden de kinderen in een veilige en huiselijke omgeving opgevangen.

Zoekt u een leuke gastouder voor uw kind(eren), neem dan contact met mij op! U bent natuurlijk altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

 

 

 

Algemeen
 • Naam: Martine
 • Leeftijd: 38 Jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Arnhem

Profielfoto's

Beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd
0-1 jaar
1-4 jaar
4-12 jaar
Tijden MaDiWoDoVrZaZo
Ochtend
Middag
Avond

Locatie

 

* De getoonde locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van deze (gast)ouder.

Recensies

5 sterren

Gemiddelde beoording 9,6 (3 recensies)

Zeer fijne ervaring
door Floor van den Broek op 29 mei 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Vanaf het begin hebben wij nooit twijfels gehad over de kwaliteit en professionaliteit van de opvang. Wij kunnen Martine dan ook aan iedereen aanbevelen. Fijn open contact en onze zoon heeft altijd zin om naar de opvang te gaan.

Aanrader
door Daphne op 1 mrt 2019

Opvang 5 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 5 sterren

Heel blij met Martine! Onze dochter gaat vanaf 10 weken hier naartoe. Inmiddels is ze 1 jaar. Martine laat altijd weten hoe het gaat en stuurt daarbij foto's. Ik laat onze dochter met een gerust hart achter!! Knutselen, spelen, rondjes wandelen.. zeker een aanrader!!

Martine de Vries-Zaadhof
door Eddie Wolsink en Eline Diekema op 26 apr 2017

Opvang 4 sterren
Communicatie 5 sterren
Locatie 4 sterren

Martine is alweer bijna twee jaar gastouder bij ons thuis en is nu de overstap aan het maken naar gastouder zijn in haar eigen huis. Wij zijn zeer tevreden over haar. De kinderen zijn gek op haar en op haar zoontje die altijd meekomt. Martine is wat ons betreft een lieve, betrokken oppas met aandacht voor ieder kind en zijn/haar karakter. Ze is vriendelijk maar ook duidelijk naar de kinderen wanneer dit nodig is.
Dus bij Martine ben je aan het goede adres voor een betrouwbare oppas.

  Terug naar zoekresultaten