Gastouderbureau 4Kids
Nieuws

Gastouder Open Huis een succes

10 oktober 2016

Afgelopen zaterdag 8 oktober was het Gastouder Open Huis: een landelijke open huizen dag door gastouders. Meer dan 250 gastouders uit het hele land stelden hun huis open voor belangstellenden. Voor ouders op zoek naar een gastouder of naar meer informatie over gastouderopvang was dit een uitgelezen kans om kennis te maken

“We kunnen spreken van een succesvolle dag” aldus Sebastiaan Dekkers directeur gastouderbureau 4Kids en initiator van het Gastouder Open Huis. “Ondanks dat niet iedereen bezoekers heeft gehad zijn de reacties positief. De deelnemende gastouders hebben er alles aan gedaan om deze dag tot een feestje te maken en gastouderopvang op de kaart te zetten. Een aantal gastouders kan door het Gastouder Open Huis alvast nieuwe gastkinderen verwelkomen.”

“Met de feedback die we krijgen gaan we aan de slag om het Gastouder Open Huis voor volgende jaar nog beter neer te zetten.” zegt Dekkers enthousiast. “Dit was de eerste keer dat we een dergelijk evenement organiseren, maar het smaakt naar meer. Het Gastouder Open Huis moet een jaarlijks terugkerend evenement worden, waar niemand om heen kan.”

  naar nieuwsoverzicht