Gastouderbureau 4Kids
Nieuws

Gastouder Open Huis

27 september 2016

Op zaterdag 8 oktober 2016 is het Gastouder Open Huis: een landelijke open huizen dag door gastouders. Op deze dag stellen gastouders hun huis tussen 10:00 en 14:00 uur open voor belangstellenden. Voor ouders die op zoek zijn naar een gastouder of meer willen weten over gastouderopvang is dit een leuke manier om kennis te maken.

De beste opvang voor uw kind

Als ouder wilt u de beste opvang voor uw kind. Opvang waar uw kind zich op het gemak voelt en waar het zich optimaal kan ontwikkelen. Opvang waar het met veel plezier naar toe gaat en waar u uw kind met een gerust gevoel naar toe brengt. Een gastouder biedt u die goede professionele opvang. Bij een gastouder krijgt uw kind de juiste persoonlijke aandacht in een vertrouwde huiselijke sfeer.

Op zaterdag 8 oktober bent u van harte welkom bij gastouders in uw buurt. Tussen 10:00 en 14:00 uur openen zij hun deuren voor u, zodat u de fijne vertrouwde sfeer van gastouderopvang kunt ervaren. De gastouder geeft u een rondleiding en kan al uw vragen beantwoorden. Kom ook tijdens Gastouder Open Huis en laat uzelf overtuigen!

  naar nieuwsoverzicht