Gastouderbureau 4Kids
Nieuws

4Kids haalt € 4.055 op voor Serious Request!

24 december 2012

Medewerkers, gastouders en ouders van 4Kids organiseerden de afgelopen weken diverse acties voor 3FM Serious Request. Deze acties hebben een bedrag van € 4.055 opgeleverd. Het opgehaalde bedrag overtrof de verwachtingen.

Acties

4Kids organiseerde een kleurplatenactie. Voor iedere ingeleverde kleurplaat doneerde 4Kids één euro. Daarnaast waren er diverse gastouders die acties op touw hebben gezet. Zij hebben samen met de gastkinderen onder andere cupcakes en zelfgemaakte knutselwerkjes verkocht en lege flessen ingezameld. De medewerkers van 4Kids hebben op 21 december een benefietfeest georganiseerd in samenwerking met Café De Baron. De gasten konden die avond doneren door te bieden op veilingitems, mee te doen aan het Rad van Avontuur, plaatjes aan te vragen en fooien te doneren in de donatiepotten op de bar.

Gezellig feest

Het was vrijdag 21 december al vroeg op de avond gezellig druk in De Baron. 4Kids had het feest dan ook actief gepromoot onder Heino’ers. Jong en oud was vertegenwoordigd. Dat was ook te horen aan de muziek. Er werden zowel klassiekers als recente dansplaten aangevraagd. Het Rad van Avontuur werd gepresenteerd door Sander Bekking en Jort Paauw, bekend van de Jort en Sander Show. Hun enthousiaste praatjes hebben er voor gezorgd dat er grif lootjes werden gekocht.

Verwachtingen overtroffen

“De opbrengst van de avond en de andere acties heeft onze verwachtingen flink overtroffen,” stelt Sebastiaan Dekkers, directeur van 4Kids. “Ik wil graag iedereen bedanken die op enige wijze heeft bijgedragen of heeft gedoneerd. Het is erg mooi om te zien dat in deze tijden, waarin het ook in Nederland minder gaat, er toch veel gegeven wordt aan mensen die het nog een stuk slechter hebben.”

  naar nieuwsoverzicht