Gastouderbureau 4Kids
Nieuws

Gob's Flexmoeders.nl en Mr. Nosey failliet

21 juli 2012

Ouders en gastouders van de failliet verklaarde gastouderbureaus Mr. Nosey en Flexmoeders.nl stappen eenvoudig over naar 4Kids met behulp van de gratis overstapservice.

Op vrijdag 20 juli zijn de gastouderbureaus Flexmoeders.nl en Mr. Nosey failliet verklaard door de Rechtbank Amsterdam. Ouders en gastouders dienen over te stappen naar een ander gastouderbureau. Zij zijn vrij om te kiezen voor het bureau van hun voorkeur. Inmiddels hebben alle gastouders van Flexmoeders.nl en Mr. Nosey een aanbieding en een overstapformulier ontvangen van 4Kids.

In verband met de onzekerheid waarin ouders en gastouders verkeren, stelt 4Kids zaterdag 21 juli zijn klantenservice open van 12.00-16.00 uur. Ouders en gastouders kunnen hier terecht met vragen. De medewerkers van 4Kids doen er alles aan om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bovendien zetten zich in om de overstap naar 4Kids zo soepel en snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Op ouders die de kinderopvangtoeslag rechtstreeks door Belastingdienst/Toeslagen laten overmaken aan Flexmoeders.nl of Mr Nosey, zijn wellicht bijzondere omstandigheden van toepassing. Ouders die tot deze groep behoren, worden daarover binnenkort bericht door de curator of Belastingdienst/Toeslagen.

Over 4Kids: 4Kids is een landelijk werkend gastouderbureau. De dienstverlening van 4Kids is degelijk en betrouwbaar. De medewerkers van 4Kids hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de gastouderopvang.

  naar nieuwsoverzicht