Gastouderbureau 4Kids
Netwerken voor gastouders

Netwerken voor gastouders

In 2019 organiseert gastouderbureau 4Kids voor haar gastouders in diverse plaatsen een netwerkbijeenkomst. Onder het genot van een drankje kan er met collega gastouders gesproken worden. Gastouders mogen zelf onderwerpen aansnijden of eventueel een korte presentatie geven. Tijdens de bijeenkomsten is er altijd een bemiddelaar van 4Kids aanwezig.

Netwerken voor alle gastouders

Alle gastouders zijn welkom en mogen zich aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten. Denk je eraan om gastouder te worden of ben je niet werkzaam via 4Kids? Ook dan ben je van harte welkom. In het laatste geval vragen wij je wel om je kosteloos in te schrijven bij ons gastouderbureau. Bij een eventuele zoekvraag weten wij je te vinden en je maakt kosteloos gebruik van onze drukbezochte online opvangmarkt om je (aanstaande) gastouderopvang onder de aandacht te brengen.

Netwerkavond

Op dit moment zijn er bijeenkomsten gepland voor de onderstaande plaatsen en data. Afhankelijk van de hoeveelheid interesse wordt er een geschikte locatie gevonden. De netwerkbijeenkomsten zijn geheel kosteloos, inclusief een aantal drankjes van 4Kids.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

Aanmelden

Meld je via onderstaande button aan voor een netwerkbijeenkomst bij jou in de buurt. Zo weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Aanmelden voor netwerkbijeenkomst

Vragen?

Heb je vragen over de netwerkbijeenkomsten voor gastouders, wil je een presentatie geven of een onderwerp aansnijden? Laat dit dan weten aan je bemiddelaar. Heb je nog geen persoonlijke bemiddelaar? Stuur een e-mail naar info@4kids.nl of bel 0572-341000 en vraag naar de contactgegevens.