Gastouderbureau 4Kids
Netwerken voor gastouders

Netwerken voor gastouders

In 2019 organiseert gastouderbureau 4Kids voor haar gastouders in diverse plaatsen een netwerkbijeenkomst. Onder het genot van een drankje kan er met collega gastouders gesproken worden. Gastouders mogen zelf onderwerpen aansnijden of eventueel een korte presentatie geven. Tijdens de bijeenkomsten is er altijd een bemiddelaar van 4Kids aanwezig.

Netwerken voor alle gastouders

Alle gastouders zijn welkom en mogen zich aanmelden voor onze netwerkbijeenkomsten. Denkt u eraan om gastouder te worden of bent u niet werkzaam via 4Kids? Ook dan bent u van harte welkom. In het laatste geval vragen wij u wel om u kosteloos in te schrijven bij ons gastouderbureau. Bij een eventuele zoekvraag weten wij u te vinden en u maakt kosteloos gebruik van onze drukbezochte online opvangmarkt om uw (aanstaande) gastouderopvang onder de aandacht te brengen.

Netwerkavond

Op dit moment zijn er bijeenkomsten gepland voor de onderstaande plaatsen en data. Afhankelijk van de hoeveelheid interesse wordt er een geschikte locatie gevonden. De netwerkbijeenkomsten zijn geheel kosteloos, inclusief een aantal drankjes van 4Kids.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

Aanmelden

Meldt u via onderstaande button aan voor een netwerkbijeenkomst bij u in de buurt. Zo weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Aanmelden voor netwerkbijeenkomst

Vragen?

Heeft u vragen over de netwerkbijeenkomsten voor gastouders, wilt u een presentatie geven of een onderwerp aansnijden? Laat dit dan weten aan uw bemiddelaar. Heeft u nog geen persoonlijke bemiddelaar? Stuur een e-mail naar info@4kids.nl of bel 0572-341000 en vraag naar de contactgegevens.