4Kids

Beste {firstname},

Helaas gaat Nederland vanaf morgen, zondag 19 december, wederom in een harde lockdown, maar de gastouderopvang blijft open voor alle leeftijden.

De normale contractafspraken tussen ouder en gastouder blijven gelden. Er geldt wel het dringende verzoek aan ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd om alleen gebruik te maken van hun gastouder als zij een cruciaal beroep uitoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten. Gastouders dienen te allen tijde rekening te houden met het maximale aantal kinderen dat er tegelijkertijd mag worden opgevangen.

Waarom blijft de gastouderopvang (en kinderopvang) open?
De gastouderopvang blijft open vanwege de kleinschaligheid en omdat vaak ouders met een cruciaal beroep gebruik maken van deze vorm van opvang. Het aantal besmettingen bij kinderen van 0 tot 4 jaar is tot nu toe laag. Ook dat is een reden om de kinderopvang en gastouderopvang open te houden.

Update protocol
Aanstaande maandag 20 december vind je in de loop van de dag een nieuw protocol gastouderopvang op onze website. De meest actuele versie van het protocol en de beslisboom vind je altijd op 4kids.nl/corona.

We wensen iedereen sterkte de komende periode. En: natuurlijk informeren we je weer zodra er aanvullende informatie is.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!

Met vriendelijke groet,
Team 4Kids

4Kids B.V. | 0572-341000 | info@4kids.nl | www.4kids.nl
KvK 05076692 | BTW NL819661193B01 | IBAN NL52 RABO 0102 0668 84