4Kids

Beste {firstname},

Vanavond heeft de overheid bekend gemaakt dat de gastouderopvang zich kan voorbereiden op een opening vanaf 11 mei. Dat is heel goed nieuws! Gastouders die gezond zijn en niet tot een kwetsbare groep behoren, kunnen hun geliefde beroep weer uitoefenen. En kinderen mogen weer naar hun vertrouwde gastouder. Aan de andere kant is het natuurlijk ook spannend, maar wij hebben vertrouwen in de onderzoeken van het RIVM die wijzen op het geringe besmettingsgevaar onder en door kinderen. Tegelijk leven er ook nog veel vragen. Hoe richten we de opvang veilig in? Hoe kunnen gastouders die toch symptomen ontwikkelen zich laten testen en nog veel meer. Wij gaan ons over deze vragen buigen en over de gevolgen van een herstart van de opvang. We zullen je hier uiteraard zo spoedig mogelijk over informeren.

Compensatieregeling
De compensatie van de eigen bijdrage van ouders zal door de overheid tot 11 mei worden verlengd. Morgen ontvang je van ons de beloofde details omtrent deze compensatieregeling. 

Meivakantie
Wij horen van verschillende gemeenten dat scholen dicht zijn in de meivakantie en dus ook geen noodopvang kunnen verlenen. Ouders met een cruciaal beroep dienen dus tijdig uit te kijken naar eventuele andere opvang voor hun schoolgaande kinderen. Neem contact met ons op als we je hierbij kunnen helpen.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust: 0572- 341000 / info@4kids.nl.

Met vriendelijke groet,

Team 4Kids

4Kids B.V. | 0572-341000 | info@4kids.nl | www.4kids.nl
KvK 05076692 | BTW NL819661193B01 | IBAN NL52 RABO 0102 0668 84