4Kids

Beste {firstname},

Helaas blijven de basisscholen en kinderopvang dicht tot in ieder geval 8 februari, behalve voor de noodopvang. Voor de gastouderopvang blijft gelden dat deze open is. Maar er geldt het dringende verzoek aan ouders om alleen gebruik te maken van de opvang als zij een cruciaal beroep uitoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten. 

Volgens het Outbreak Management Team (OMT) lijken kinderen in dezelfde mate ontvankelijk en besmettelijk voor het virus als bij de ‘oude’ variant. Daar is echter meer bevestiging voor nodig. Ook zijn er nog te veel zorgen over het aantal besmettingen in Nederland en de verspreiding van nieuwe varianten van het virus in de samenleving. Daardoor is het niet mogelijk om kinderopvanglocaties en basisscholen volledig te openen. Contactmomenten tussen volwassenen moeten nog zoveel mogelijk worden voorkomen.De volledige opening van de kinderopvang en de basisscholen wordt meegenomen in de heroverweging van alle lockdown-maatregelen, die gelden tot in elk geval 8 februari.

Voor ouders blijft het verzoek om de facturen door te blijven betalen gedurende de sluiting. De eerder aangekondigde tegemoetkoming van de overheid in de eigen bijdrage loopt ook tijdens deze verlenging van de lockdown door. Zodra wij meer weten over de uitvoering van de tegemoetkoming zullen we je hierover informeren.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Kijk op www.4kids.nl/corona of neem contact met ons op door te bellen naar 0572- 341000 of te mailen naar info@4kids.nl.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

Met vriendelijke groet,

Team 4Kids

4Kids B.V. | 0572-341000 | info@4kids.nl | www.4kids.nl
KvK 05076692 | BTW NL819661193B01 | IBAN NL52 RABO 0102 0668 84