4Kids

Beste {firstname},

Gisteren hebben we je geïnformeerd over de maatregelen die zijn genomen om het coronavirus terug te dringen. Dit betekent dat tot en met 6 april 2020 alleen kinderen mogen worden opgevangen waarvan de ouders werken in een cruciale beroepsgroep. Het is voor ons van belang om te weten of jij de komende tijd één van deze kinderen opvangt. Zo kunnen wij overheidsinstanties zonodig goed informeren Oók als je de komende tijd geen kinderen opvangt, horen we dit graag. Geef het daarom uiterlijk woensdag 18 maart aan ons door.

Online formulier: Opvang kinderen cruciale beroepsgroepen
Ga naar Mijn 4Kids en vul daar het formulier: 'Opvang kinderen cruciale beroepsgroepen' in. Het formulier vind je direct bovenaan de startpagina. Hier wordt gevraagd of je wel of geen kinderen opvang. Vang je wel kinderen op? Dan horen we ook graag om welke kinderen het gaat. Ga nu naar Mijn 4Kids om het aan ons door te geven.

Informatievoorziening
Wij proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. De informatie die je van ons krijgt, komt van het ministerie van SZW. Zodra er nieuwe informatie bekend is laten wij dit z.s.m. weten. Soms hebben we even de tijd nodig om de juiste informatie op een rij te zetten, want we vinden het belangrijk dat onze informatie juist en volledig is.

De meest recente informatie vind je op: www.4kids.nl/corona

Alvast bedankt voor de medewerking!

Met vriendelijke groet,

Team 4Kids

4Kids B.V. | 0572-341000 | info@4kids.nl | www.4kids.nl
KvK 05076692 | BTW NL819661193B01 | IBAN NL52 RABO 0102 0668 84