4Kids

Beste {firstname},

Gisteravond, maandag 14 december, hebben we je geïnformeerd over het open blijven van de  gastouderopvang gedurende deze lockdown. Aan ouders geldt het dringende verzoek om alleen gebruik te maken van jouw opvang als zij een cruciaal beroep uitoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten. Tevens worden de ouders verzocht om hun facturen te blijven betalen. Registreer hiervoor de uren die de kinderen normaal gesproken zouden komen. In de FAQ op onze website vind je inmiddels de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent het open blijven van de gastouderopvang.

Opvang kinderen tijdens tweede lockdown
Wij weten graag welke kinderen er wel en niet worden opgevangen in de komende periode. Ga daarom naar Mijn 4Kids en vul het formulier: 'Opvang kinderen 2e lockdown' bovenaan de startpagina in. Hier wordt gevraagd of je de komende tijd wel of geen kinderen opvangt. Vang je kinderen op? Dan horen we ook graag om welke kinderen het gaat. Verandert er iets in jouw situatie? Pas dit dan opnieuw aan in hetzelfde formulier. Komen er kinderen op andere tijden dan normaal? Zorg dan dat je rekening houdt met het maximaal kindaantal. Want deze regel blijft ook in deze uitzonderlijke situatie intact.

Kwetsbare kinderen
Tot slot vragen we je om in deze periode ook de kwetsbare kinderen in het vizier te houden. Niet alle kinderen hebben een veilige thuissituatie. In een periode waarin iedereen thuis moet blijven kunnen de spanningen thuis enorm oplopen. Heb je twijfels of hulp hierbij nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om te helpen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over het open blijven van de gastouderopvang? Bel of mail ons gerust: 0572- 341000 / info@4kids.nl.

Met vriendelijke groet,

Team 4Kids

4Kids B.V. | 0572-341000 | info@4kids.nl | www.4kids.nl
KvK 05076692 | BTW NL819661193B01 | IBAN NL52 RABO 0102 0668 84