Gastouderbureau 4Kids
Over ons gastouderbureau
Gastouderbureau 4Kids Haarlem-Hoofddorp

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Haarlem-Hoofddorp

Mijn naam is Bianca Weijers, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Haarlem-Hoofddorp en woonachtig in Noordwijkerhout. Samen met mijn collega Lieke Overgoor, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Vertrouwen

Ik zie het als mijn taak om (gast)ouders zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik vind het erg belangrijk dat ouder en gastouder vertrouwen in elkaar hebben. Zo kunt u als ouder met een goed gevoel uw kind achterlaten en voelt het kind zich veilig en vertrouwd bij de gastouder.

Persoonlijk

De groep gastouders is heel divers, ik vind het ontzettend interessant om te zien hoe iedere gastouder haar eigen persoonlijkheid in de opvang legt. Bij ieder bezoek is het weer plezierig om te zien hoe de opvang in de praktijk vorm krijgt. Ik denk graag met u mee!

Zoekt u een gastouder in de regio Haarlem, Hoofddorp, Uithoorn of IJmuiden of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Haarlem, gastouders in Hoofddorp, gastouders in Uithoorn of gastouders in IJmuiden. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.