Gastouderbureau 4Kids
Over ons gastouderbureau

Welkom bij gastouderbureau 4Kids Gouda, Capella aan den IJssel en Zoetermeer

Mijn naam is Connie Slutter, bemiddelaar bij gastouderbureau 4Kids in de regio Capelle aan den IJssel, Gouda en Zoetermeer en woonachtig in Leiden. Samen met mijn collega Lieke Overgoor, uw contactpersoon op kantoor, ben ik uw eerste aanspreekpunt over de gastouderopvang.

Relaties en vertrouwen

Als bemiddelaar hecht ik veel waarde aan goede relaties en vertrouwen. Relaties en vertrouwen tussen ouders en gastouders, maar ook tussen ouders, gastouders en 4kids. Ik doe mijn uiterste best om hieraan te werken, zodat zowel ouders als gastouders een goed gevoel hebben bij de opvang van kinderen. Heeft u een vraag of probleem, dan denk ik graag met u mee!

Verschillende werkwijzen

Tijdens de bezoeken is het leuk om veel verschillende werkwijzen van gastouders te zien. Deze werkwijzen neem ik mee en gebruik ik om andere gastouders en ouders te voorzien van leuke en handige tips.

Zoekt u een gastouder in de regio Capelle aan den IJssel, Gouda of Zoetermeer of wilt u meer weten over ons gastouderbureau?

Zoek dan op onze Opvangmarkt naar gastouders in Capelle aan den IJssel, gastouders in Gouda of gastouders in Zoetermeer. Of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.