Workshop Taalontwikkeling

Wist je dat taal de meest ingewikkelde vaardigheid is die mensen bezitten? Voor kinderen is de spraak- en taalontwikkeling heel belangrijk voor hun totale ontwikkeling. In de eerste zes jaar van hun leven groeit de taalvaardigheid van kinderen enorm. Maar het is niet vanzelfsprekend dat de ontwikkeling hiervan altijd heel gemakkelijk gaat.

 

De workshop

In deze workshop vertelt logopedist Joyce Vrijdag van Logopedie Oost Gelre hoe de normale spraak- en taalontwikkeling verloopt en wanneer deze vertraagd of afwijkend is. Je krijgt handvatten hoe de spraak- en taalontwikkeling gestimuleerd kan worden. En wat valkuilen kunnen zijn. Er worden bruikbare websites gedeeld waar betrouwbare informatie op te vinden is.

Tijdens deze workshop ontvang je informatie over:

  • het belang van neusademhaling;
  • wat de minimum spreeknormen zijn;
  • welke factoren van invloed zijn op de spraak- en taalontwikkeling;
  • wat de mogelijke gevolgen bij taalproblemen zijn;
  • tweede taalverwerving;
  • het belang van vroegtijdig signaleren;
  • het stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling.

De workshop duurt 1,5 uur

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Zoom 10-10-2023 19:30 - 21:00

Bij 20 aanmeldingen zit de workshop vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Tarief
(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10

Deelname annuleren

Deelname annuleren kan alleen schriftelijk per e-mail aan cursus@4kids.nl . Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Na deze termijn wordt er 15 euro aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als deelname gratis is of als je niet komt opdagen.