Informatiebijeenkomst Zelfstandig ondernemerschap voor gastouders

Ben jij als gastouder al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Of wil je weten of het voor jou interessant is om jouw belastingaangifte te doen als ondernemer? Tijdens deze bijeenkomst laat zelfstandig, financieel dienstverlener Suzanne Viguurs je aan de hand van voorbeelden zien hoe je zoveel mogelijk van je verdiensten kunt overhouden.

 

Kamer van Koophandel

Het inschrijven in de Kamer van Koophandel kan heel voordelig zijn. Wist je dat je voordeel wel tot enkele duizenden euro’s kan oplopen?

Tijdens de bijeenkomst leer je

  • wat de voorwaarden zijn waaraan je moet voldoen;
  • welke kosten je kunt aftrekken;
  • wat de belastingvoordelen zijn van het ondernemerschap.

Over Suzanne

Suzanne is een gedreven, zelfstandig, financieel dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring. Een vrouw die met beide benen op de grond staat en zich graag inzet voor financiële onafhankelijkheid. Als alleenstaand moeder heeft ze zelf ervaren hoeveel rust je dat kan geven en hoe een goed georganiseerde administratie je daarbij helpt. Haar kennis deelt ze graag met anderen.

Heb je al vragen voor Suzanne? Stuur dan een e-mail naar: suzanne@swfviguurs.nl. Je kunt je vragen natuurlijk ook bewaren voor de online bijeenkomst.

Schrijf je in!

Locatie Datum Tijdstip
Online via Zoom 30-11-2022 19:30 - 21:00

Bij 25 aanmeldingen zit de workshop vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

Deelnemer Tarief
(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS
Overige deelnemers € 10