Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Training kinderen en emoties

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind heel makkelijk leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen en weet het niet hoe het hier mee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties en die reacties helpen niet echt om te leren omgaan met emoties. Wat dat is heel belangrijk om te beseffen; kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder om ze daarbij te helpen en ondersteunen.

De training

Training kinderen en emoties

 De training ‘Kinderen en emoties’ leert u wat de werking en de functie is van emoties. Waarom hebben we deze emoties eigenlijk? Door deze kennis ontstaat inzicht en dat is de basis om anders te kunnen kijken naar lastige situaties. In deze training leert u wat kinderen te leren hebben, op het gebied van hun gevoelens en emoties, én hoe u hier als ouder/opvoeder een bijdrage aan kunt leveren. Dit geeft meer begrip en daardoor ook meer rust in huis. U gaat naar huis met concrete tips en vele handvatten, waarmee u aan de slag kunt.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Op dit moment zijn er geen nieuwe bijeenkomsten bekend.

De training zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 15 gastouders. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, wordt u hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl.