Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Uw kind als spiegel

Een kind dat het moeilijk heeft, zich onaangenaam gedraagt of vaak ziek is, is een bron van zorg. Toch kan juist dit kind positieve ontwikkeling brengen in het gezin.

De training

Uw kind als spiegel

Slecht slapen, driftbuien, problemen met eten, angsten. Bij dit soort signalen is het belangrijk om te luisteren naar wat uw kind u probeert te vertellen. Kinderen zijn onze spiegels en omdat ze zo dicht bij ons staan kunnen zij beter dan wie ook een boodschap aan ons overbrengen. Welke boodschap hebben kinderen eigenlijk voor ons met hun ‘opmerkelijke’ gedrag, spel, ontwikkeling of klacht?

Door gebruik te maken van de PresentChild® Methode wordt dit zichtbaar, het is een zeer effectieve methode. De vertaling van de boodschap van uw kind en daarmee aan de slag gaan betekent een verrijking voor uzelf en u zult ook merken dat het positief doorwerkt op het gedrag en de gezondheid van uw kind. Deze thema-avond over de PresentChild® Methode wordt gegeven door Frieda Verhage Kindertolk, Coach en trainer.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

De training zal doorgang vinden bij een minimale deelname van 10 deelnemers. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, wordt u hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld. Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar cursus@4kids.nl.