Gastouderbureau 4Kids
Cursusaanbod

Lezing Hond en Kind

Heeft u als gastouder en ouder vragen met betrekking tot de omgang tussen kind en hond, bent u zwanger en wilt u ook uw hond voorbereiden op de komst van de baby of er valt u iets op in het contact tussen hond en kind waarvan u niet zeker weet of u zich daar zorgen om moet maken? Wees van harte welkom bij deze lezing Hond en Kind!

Hond en Kind, samen veilig in de gastouderopvang

Lezing Hond en kind

Jaarlijks worden 75.000 kinderen in Nederland gebeten door een hond. Meestal gaat dit om de eigen of een bekende hond en staat er een volwassene vlakbij. Tijdens de lezing gaan we in op de vijf meest voorkomende motivaties waarom een hond een kind mogelijk in de toekomst zal kunnen bijten zodat u vroegtijdig signalen of problemen leert herkennen. Ontdek tijdens de lezing of en welke uitdagingen er voor uw hond (of de hond van de gastouder) nog liggen voor een plezierige en veilige omgang tussen hond en kind.

De lezing wordt verzorgd door Esmeralda Louwes. Zij heeft ruime ervaring in de jeugdhulpverlening en heeft zich middels een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het bevorderen van de veiligheid tussen hond en kind. De lezing wordt gegeven in Scharmer (nabij de stad Groningen) in de praktijkruimte van de Mozaiektuin aan de Hoofdweg 56. De inloop in vanaf 19.45 uur en de lezing start om 20.00 uur, om 21.30 uur ronden we af.

Tarieven

Deelnemer Tarief
Gastouders die drie of meer kinderen via 4Kids opvangen GRATIS
Overige (gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids € 10
Overige deelnemers € 15

Interesse?

Heeft u interesse? Dan kunt u zich hieronder inschrijven.

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.