Workshop Herken problemen in de spraak- en taalontwikkeling

Hoe verloopt de normale spraak- en taalontwikkeling van een kind? Hoe merk je of een kind misschien een taalontwikkelingsstoornis (TOS) heeft? En wanneer trek je aan de bel? Dat leer je tijdens de workshop: herken problemen in de spraak- en taalontwikkeling.

 

De workshop

De workshop wordt gegeven door Kentalis. Je leert TOS op tijd te signaleren en wanneer nodig extra hulp in te schakelen. Met extra hulp kunnen kinderen met TOS vaak goed meekomen. Dus hoe fijn is het als jij daar als (gast)ouder een bijdrage aan kan leveren.

Wat ga je doen?

Aan de hand van oefeningen, korte blokjes theorie en praktijkgerichte oefeningen leer je de signalen van TOS herkennen. Daarnaast leer je welke stappen je kunt zetten bij signalen van TOS.

De workshop duurt ongeveer twee uur.

Schrijf je in!

Op dit moment zijn er (nog) geen nieuwe data gepland.

Bij 20 aanmeldingen zit de workshop vol. Heb je vragen? Mail gerust naar cursus@4kids.nl of bel naar 0572-341000. Wij helpen je graag.

Tarieven

(Gast)ouders die een overeenkomst hebben met 4Kids GRATIS
Overige deelnemers GRATIS

Deelname annuleren

Kun je toch niet komen? Je kunt je deelname tot 48 uur voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren via cursus@4kids.nl. Meld je je later of niet af? Dan worden er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Ook als de workshop gratis is.